Connect with us

Emisiuni

Dan Negru, luat cu asalt de taximetrişti

Published

on

Campionul divertismentului, Dan Negru, a avut parte de un public mai special în cea de-a opta ediţie “Câştigi în 60 de secunde”. Unul dintre concurenţi, taximetrist de meserie, a fost susţinut pe toată durata concursului de colegii de breaslă.

 

Andrei Niculae Mugurel are 33 de ani şi este din Bucureşti. Este de profesie taximetrist, însă în trecut a practicat şi meseria de bucătar. Este necăsătorit, dar împreună cu iubita sa are o fetiţă de 2 luni.

 

Fire jovială şi glumeaţă, bucureşteanul a fost desemnat în cantonament responsabil cu menţinerea atmosferei, reuşind să detensioneze orice moment critic cu care se confruntau ceilalţi concurenţi.

 

Andrei mai spune că a venit la emisiune convins că are un atu faţă de ceilalţi concurenţi: este rezistent la stress şi la un program prelungit. Cu banii pe care speră să îi câştige la emisiune, bucureşteanul vrea să-şi cumpere o maşină nouă, cu care să poată lucra mai bine.

 

La emisiune, platoul de filmare a fost „luat cu asalt” de susţinătorii săi, colegii taximetrişti care au vrut să fie de faţă şi să-l încurajeze pe tot parcursul concursului. Cum se va descurca Andrei, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări marţi, 24 mai, de la ora 20:20, la „Câştigi în 60 de secunde”.

 

Sursa foto: meme.ro

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending