Dan Negru: ”NU vreau să primesc premii. Gala lor - APTR - e o porcărie” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Dan Negru: ”NU vreau să primesc premii. Gala lor – APTR – e o porcărie”

Published

on

Evenimentele mondene și premiile acordate de tot felul de instituții nu sunt pe placul lui Dan Negru. O spune pe un ton răspicat într-o postare de pe o rețea de socializare.

Prezentatorul emisiunii ”Next Star” se declară împotriva evenimentelor mondene, subliniind că nu a răspuns niciodată vreunei invitații. Ba mai mult, Negru spune că nici galele unde se acordă premii nu sunt cu nimic mai presus. Anul trecut, chiar le-a spus celor de la APTR că gala lor este o porcărie.

”Îi rog pe toți cei care mă invită zilele astea la evenimentele mondene de sfârșit de an, cu premii, cu vedete și sărățele: NU MĂ MAI CĂUTAȚI! NU am mers NICIODATĂ la vreun eveniment monden. NU vreau să primesc premii, nici să mănânc sărățele…Anul trecut am luat premiul APTR doar ca să le spun celor de acolo că gala lor – APTR- e o porcărie. Acu 16 ani, un director de televiziune mi-a spus că dacă vreau să rezist în lumea asta trebuie să devin sociabil, să particip la mondenități, să am prieteni mondeni. I-am spus că teoria lui e un căcat. (iertați-mi vorba, dar asta era). Au trecut 16 ani, timp în care showurile mele au făcut performanță an după an, fără să merg la petreceri și fără să am prieteni mondeni. Așa că, NU mă mai căutați. Nu–mi dați premii, nu-mi dați invitații, nu vreau sărățele…Teoria șefului meu, de acu 16-17 ani rămâne un c…”, este mesajul postat de vedeta Antena 1 pe pagina sa de facebook.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending