Connect with us

AUDIENȚE TV

Dan Negru şi Dan Capatos, din nou lideri de audienţă (vezi cifrele)

Published

on

Reclame

Antena 1 a fost aseara, 31 martie, lider de piaţă cu două show-uri incendiare: „Plasa de stele” şi „Un show păcătos”. Dan Negru şi Dan Capatos au reuşit să ţină miercuri seara în faţa televizorului sute de mii de telespectatori.

„Plasa de stele”, show-ul cu farse de la Antena1, moderat de Dan Negru s-a impus aseară lider de audienţă cu un  rating de 5.5 %  şi share de 14. 7% pe publicul 15-54 urban, surclasând PRO TV şi TVR 1 care, în acelaşi interval orar, au înregistrat 5.4% şi respectiv 4.7% rating.

Cei care au căzut în plasa lui Dan Negru aseară au fost, spre deliciul publicului, Raluca Lăzăruţ şi Ovidiu Cuncea.

Crezând că va filma un promo pentru Antena 1, Raluca a trăit una dintre cele mai hilare experienţe care i-a adus în faţă cei mai neobişnuiti oameni. Rolul ei ar fi trebuit să fie simplu: intervievarea unor trecători despre obiceiurile lor de a urmări postul Antena 1. Nu a fost însă deloc aşa şi frumoasa brunetă de la Super Bingo Metropolis s-a confruntat cu cele mai stupide replici din partea celor intervievaţi.

Ovidiu Cuncea s-a convins şi el la „Plasa de stele” că o faptă bună nu rămâne niciodată nepedepsită. După un prânz liniştit la restaurant, petrecut în compania unui bun prieten, acesta s-a trezit prins într-o serie de evenimente din care oricât şi-a dorit, nu a mai putut să scape. Ineditul situaţiei a fost că personajul central era un…mort.

În timpul farsei sale, al ora 22.20 s-a înregistrat şi minutul de aur care a adus în faţa televizorului 1.013.000 telespectatori din mediul urban, postul Antena 1 atingând la acea oră 8.8 procente de rating şi 20.5% share.

Seara a continuat în aceeaşi notă bună pentru Antena 1, Dan Capatos şi al său show păcătos înregistrând pe targetul 15-54 urban 3.2% rating şi 18.6% share, ceea ce l-a plasat în fruntea programelor difuzate în intervalul orar 23.46 – 01.09. Pe locul al doilea s-a aflat şi de această dată PRO TV cu 2.2 % rating şi 13 % share, urmat de Prima TV cu 0.9% rating şi 5.2 % share.

Subiectele păcătoase care au ţinut telespectatorii cu ochii aţintiţi asupra ecranului au fost conflictul dintre Sexy Brăileanca şi iubita lui Kamara şi scandalurile Bianca-Cătălin Botezatu şi Adelina şi Liviu Vârciu. În platoul emisiunii pentru a dezbate aceste subiecte s-au aflat Sexy Brăileanca, iubita lui Kamara, Adriana Bahmuţeanu, Mara Bănică şi Mihai Mitoşeru. Minutul de aur a fost atins la ora 24 şi 18 minute, cand postul Antena 1 a fost urmărit de 481.000 de telespectatori din mediul urban.

Sursa:GfK Romania S.R.L.

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena 1

Analiza este facuta pe urmatoarele target-uri:15-54 urban si all urban

Perioada:31 martie 2010

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending