Connect with us

 

Cea de-a doua ediție din 2016 a quiz-show-ului “Te pui cu blondele?”, care i-a avut ca invitați pe Florin Dumitrescu, Nicolai Tand și Cătălin Scărlătescu, a fost miercuri seara pe primul loc în topul audiențelor, atât la nivelul publicului din mediul urban, cât și la nivelul publicului din toată țara.

Pe segmentul publicului comercial, Antena 1 a fost pe locul secund, în timp ce PRO TV a ocupat prima poziţie.

A doua ediție a celui de-al șaptesprezecelea sezon, prezentată de Dan Negru, a adunat în fața micilor ecrane 2.071.000 de români, în minutul de maximă audienţă, de la ora 22.14.

PUBLICUL URBAN

Așadar, Antena 1 s-a situat pe primul loc la nivelul întregului public din mediul urban și a obținut pe perioada difuzării emisiunii (20.30 – 22.57) o audiență medie de 7,7 puncte de rating și o cotă de piață de 15,1 %, în timp ce următorul clasat, PRO TV, a obținut 7 puncte de rating si 13,7 % cota de piață.

PUBLICUL NATIONAL

Antena 1 rămâne lider și la nivelul publicului național, cu o audiență medie de 8 puncte de rating si 15,9% cota de piată, în timp ce PRO TV s-a situat pe locul al doilea.

Miercuri, 13 ianuarie, Florin Dumitrescu, Nicolai Tand și Cătălin Scărlătescu au învins armata blondelor și au dovedit că stăpânesc nu numai domeniul culinar, ci și cunoștințe de cultură generală.


Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Sursa cifre: Kantar Media

Facebook Comments Box
Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. JUKAN

    14 ianuarie 2016 at 15:47

    si tot pro a castigat unde trebuie

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending