Dan Negru: ”Televiziunea a devenit o grădină zoo şi e bine să ai grijă lângă ce cuşti stai” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Dan Negru: ”Televiziunea a devenit o grădină zoo şi e bine să ai grijă lângă ce cuşti stai”

Published

on

Dan Negru a declarat pentru Ring că a ajuns în televiziune din întâmplare, despre care spune că în prezent a devenit o grădină zoologică.

„Am ajuns în televiziune din întâmplare, venind din radio. Azi cred că e cea mai frumoasă meserie din lume pentru că e şi singura în care ce visezi noaptea poţi realiza a doua zi.”, a declarat moderatorul ”Next Star” pentru sursa citată.

În ceea ce privește situația actuală din televiziune, Dan Negru consideră că aceasta s-a transformat într-o grădină zoo și trebuie să fii atent unde alegi să stai:

„În anii mei de televiziune mi s-a întâmplat să stau pe platourile de filmare lângă invitaţi alături de care nu aş fi vrut să stau. Televiziunea a devenit o grădină zoo şi e bine să ai grijă lângă ce cuşti stai. Totuşi, memoria mea e scurtă şi ţin minte doar cuştile leilor, unde stăteau Dan Spătaru, Piersic, Adrian Păunescu şi Dinică.”

Pe Dan Negru îl puteți vedea în această seară în cadrul celui de-al patrulea sezon ”Next Star”, de la 20:30, numai la Antena 1.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending