Connect with us

Life Style

Dan Negru: ”Vinovate sunt televiziunile care nu au mai crescut moderatori preferând să-i înlocuiască cu cântăreți, actori, dansatori”

Published

on

Dan Negru este dezamăgit de ceea ce se întâmplă pe piața tv din România în prezent. În trecut, televiziunea a investit în ridicarea unor vedete precum Mihaela Rădulescu, Andreea Marin sau Andreea Esca, dar acest lucru nu se mai aplică acum.

Negru este de părere că, în prezent, România nu are nicio vedetă cu notorietate de până în 30 de ani.

Andreea Esca Marin

”Am început să fac televiziune pe la 22 de ani…La 25 de ani, Răduleasca era vedetă de televiziune, la 23 de ani Esca era principala vedetă a Pro-ului, Andreea Marin făcea Surprize-Surprize la 25 de ani și Mircea Badea, la 23, făcea deja celebrul matinal tv cu Teo care avea 26 de ani…Azi televizunea din România NU are NICI măcar o vedetă cu notorietatea de până în 30 de ani! Vinovate sunt televiziunile care nu au mai crescut moderatori preferând să-i înlocuiască cu cântăreți, actori, dansatori. Niciunde în lume nu se întâmplă asta și pentru că e costisitor să-i propui lui Bono sau Pacino să prezinte un show tv, săptămânal. Dar mai ales pentru că sunt meserii diferite. Lazarov sau Titus Munteanu au fost ultimii care au crescut prezentatori tv…Cu Titus, cândva, demult…”, a scris vedeta Antena 1 pe pagina sa de facebook.

Dan Negru

Pe Dan Negru îl puteți urmări în fiecare miercuri, în cadrul show-ului ”Te pui cu blondele”, de la 20:30, numai pe Antena 1.

CITEȘTE ȘI:

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending