Connect with us

ALL MEDIA

Dan Oţil este patron; are casă de producţie tv

Published

on

Cum Mihaela Radulescu are magazin haine in Moldova, iubitul ei Dani Otil si-a facut casa de productie tv, infintata la sfarsitul anului trecut . Casa de productie ii poarta numele : Dani Otil SRL

Principalul obiect de activitate al firmei lui Otil il reprezinta, potrivit Mediafax, productia cinematografica, video si de programe de televiziune.

Firma Dani Otil S.R.L. a fost infiintata pe 11 decembrie 2009 si are sediul social in satul Ulmeni, comuna Ulmeni (judetul Buzau), potrivit unui extras din Registrul Comertului publicat in Monitorul Oficial.

“Fac productie media de ceva timp. Am o echipa cu care filmez curse enduro si offroad”, a declarat Dani Otil pentru agentia de stiri citata, adaugand ca unul dintre cele mai recente filme realizate de echipa sa, “Romanian Extreme Adventure 2009”, a fost difuzat la Antena 1.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending