Connect with us

Reality Show

Dan Pavel prezentatorul SURVIVIOR ALL STARS, se intoare în Republica Dominicană pentru final show-ului. Totul va fi în direct!

Daniel Pavel se întoarce în Republica Dominicană, pentru filmările finale. A petrecut o perioadă în România, căci filmările au avut loc în avans față de ce s-a difuzat de la „Survivor All Stars” la Pro TV.

Published

on

Reclame

Daniel Pavel pleacă la „Survivor All Stars”, în Republica Dominicană. Finala acestui sezon va avea loc joi, pe 30 mai, iar prezentatorul anunță că ediția va fi transmisă live, la Pro TV.

„Survivor All Stars” se apropie cu pași repezi de marea finală. Joi, marele câștigător va ridica trofeul deasupra capului, dar și premiul în valoare de 100.000 de euro. Cinci concurenți au mai rămas în joc, Andrei Ciobanu, Robert Moscalu, Sorin Pușcașu, Iancu Sterp și Zanni, însă doar trei merg în marea finală de pe 30 mai.

Până atunci, Daniel Pavel se întoarce în Republica Dominicană, pentru filmările finale. A petrecut o perioadă în România, căci filmările au avut loc în avans față de ce s-a difuzat de la „Survivor All Stars” la Pro TV.
„Națiune Survivor, Am clipit, am trăit la intensitate maximă și am ajuns în punctul culminant, în care suspansul va atinge un nou apogeu – săptămâna finalei. Mi se pare incredibil când mă gândesc că în urmă cu peste patru luni, vă salutam de pe nisipul fierbinte dominican, după un drum lung și încărcat de emoție.


Daniel Pavel: „Atât de puțin ne-a mai rămas până când ne vom lua la revedere” Era o clipă importantă, cea care marca că cei mai buni dintre cei mai buni au acceptat provocarea de a reveni în sezonul suprem. Acum, cinci dintre ei vor face pasul cel mare, iar joi… doar trei vor da lupta finală, lupta în care arbitri veți voi fi, singurii cu drept de vot. Știu că ne veți fi aproape zi de zi și vă mulțumesc în avans pentru că vom împărtăși și aceste emoții tot împreună!

De obicei, spuneam că au mai trecut trei episoade… acum pot scrie că nu doar că au plecat trei, ci au mai rămas tot atâtea. Atât de puțin ne-a mai rămas până când ne vom lua la revedere și ne vom îndrepta atenția spre vară, spre a-l celebra pe campionul sezonului și spre a ne relaxa către noi orizonturi și planuri. Până atunci, vă scriu aceste rânduri din weekend. A fost o săptămână atipică și ne-am văzut de patru ori, deoarece vineri seara am fost alături de cei mai talentați români în semifinală pentru a vă povesti despre ceea ce urmează să vedeți. Și tare încântat am mai fost”, a transmis Daniel Pavel în jurnalul său în exclusivitate pentru Libertatea.
Citeşte întreaga ştire: Jurnalul lui Daniel Pavel înainte de finala „Survivor All Stars”. Prezentatorul pleacă în Republica Dominicană: „Joi seară vom fi live”


Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV3 zile ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV5 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show5 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV5 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show5 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni6 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Serialeo săptămână ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiuni2 săptămâni ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending