Connect with us

Emisiuni

Dan Puric, duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Published

on

FOTO KANAL D
Reclame

Duminica aceasta, de la ora 23:00, la Kanal D, telespectatorii sunt invitați să urmărească o nouă ediție de colecție a emisiunii “40 de întrebări ce Denise Rifai”, ce îl are ca invitat pe Dan Puric.

În vârstă de 59 de ani, Dan Puric are o carieră de patru decenii pe scena teatrului și este cel care prin spectacolele de pantomimă ne-a învățat despre elocința tăcerii. Succesul artistului a avut ecou în întreaga lume și a fost supranumit, de către presa internațională, “Marele mut”, tocmai capacității sale artistice de a transmite emoție doar prin gesturi și dans.

În ultimii 16 ani, Dan Puric s-a făcut remarcat și prin conferințele sale, care adună un public uriaș. Talentul oratoric și subiectele abordate i-au adus lui Dan Puric aprecieri, dar și catalogarea, în presă, ca naționalist și extremist. Artistul a scris o serie de cărți de eseuri și memorialistică.

“Câți saci de ciment a cărat pe șantier Dan Puric?”, “Cât de asurzitoare poate fi tăcerea într-un cuplu?”, “Câți bani v-a dat Gigi Becali?”, “Când v-ați îmbătat ultima oară?”, “Aveți de gând să faceți mulți purici în politică?”, “Luați la mișto alegerile prezidențiale?”, ”Candidați?”, acestea sunt doar câteva întrebări la care marele artist Dan Puric va oferi răspunsuri în interviul de colecție, din cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată duminica, de la ora 23:00, numai la Kanal D. 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending