Connect with us

A-Z NEWS

Dan Puric este invitatul lui Robert Turcescu în prima ediţie “100%”, pe B1

Published

on

Reclame

Robert Turcescu debutează pe B1 cu “100%”, producţia tv care l-a consacrat,  nerăbdător să-şi reintâlnească publicul telespectator pe care îl va primi în casă nouă, într-un un décor special conceput pentru programul sau.

“100%” se va difuza în prime time, de luni până joi, de la 20.00. Robert revine în calitate de realizator tv,  păstrand conceptul iniţial al emisiunii, acela de “interviu clasic de televiziune, nu o şueta televizată”. “100%” va fi o dezbatere profundă cu invitaţi interesanţi, oameni cu idei şi experienţe care merită cunoscute, un program total  diferit faţă de toate talk show-urile de pe piaţa tv a momentului.

In ediţia de luni,  Turcescu  deschide sezonul „100%” cu un invitat special, o personalitate a spiritualităţii de pretutindeni – Dan Puric.  Artistul va fi provocat de jurnalist la o discuţie pe temele acute ale actualităţii:  starea societăţii româneşti, criza economică şi criza morală în care ne adâncim tot mai mult, eşecul unei întregi generaţii de politicieni şi stringenta nevoie de schimbare.

O ediţie princeps “100%”!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending