Connect with us

Emisiuni

Dan Spătaru, Mireille Mathieu, Delia și Grasu XXL, Pepe și Eric Clapton, pe aceeași scenă, la “Te cunosc de undeva!”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Seria transformărilor din cel de-al treisprezecelea sezon continuă sâmbătă, 29 septembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, cu un  moment inedit.

Prezentatorii show-ului, Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, îmbracă portul popular moroșenesc, pun mâna pe ceteră și zongoră și urcă pe scenă transformați în frații Petreuș, celebrii interpreți de muzică populară originari din Glod, județul Maramureș. Cum vor aprecia jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan transformarea lor, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbăta aceasta.

După o săptămână de pregătiri solicitantă, cei zece concurenți vor urca sâmbătă pe scena transformărilor plini de entuziasm. Romică Țociu va trebui să împrumute chipul, gesturile și vocea unei portugheze născute în Brazilia, celebră în anii 1930-’50 pentru aparițiile sale extravagante, Carmen Miranda, Alexandra Velniciuc, o mare iubitoare de muzică românească, va interpreta “Vin’ la noi, la Medgidia”, o piesă scrisă special pentru cântărețul nemuritor în care se va transforma, Dan Spătaru, în timp ce Ana Baniciu și Raluka vor fi Delia și Grasu XXL, cu al lor recent hit, “Despablito”. Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, va trebui să cânte în travesti, căci se va transforma în Pepe, Carmen Rădulescu o va aduce pentru prima dată pe scena de la “Te cunosc de undeva!” pe Lepa Brena, artista originară din Bosnia-Herțegovina supranumită Madonna Balcanilor, în vreme ce Mihai Trăistariu va îmbrăca unul dintre costumele populare ale Niculinei Stoican, pe care o va imita cu cântecul “Când ești mamă la copii”. Connect-R va fi pentru o seară Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, Alin Gheorghișan se va transforma într-o doamnă a cărei viață poate deveni oricând un film care să te țină cu sufletul la gură, Mireille Mathieu, iar Jean de la Craiova va fi romantic și șarmant precum Eric Clapton.

Gianina Corondan va pătrunde în culisele transformărilor și le va arăta telespectatorilor cum au decurs antrenamentele și repetițiile concurenților și va trage cu ochiul atât în camera transformărilor, acolo unde personajele prind viață, cât și în spatele scenei, înainte ca acestea să urce în liftul magic. De asemenea, Furnix Team, baletul condus de Furnica va realiza toate momentele coregrafice ale serii.

Cine va câștiga cea de-a patra gală a show-ului transformărilor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 29 septembrie, de la ora 20.00, numai la “Te cunosc de undeva!”.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending