Connect with us

ENTERTAINMENT

Dan Ursa a dat o petrecere în aer liber pentru a sărbători victoria de la Survivor 2023

Ștefania Stănilă și Andrei Krișan i-au fost alături

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Dan Ursa a adus trofeul Survivor 2023 la Cluj-Napoca. Ajuns acasă, câștigătorul concursului a dat o petrecere în aer liber. El a sărbătorit împreună cu familia, prietenii, dar și cu foștii colegi: Ștefania Stănilă și Andrei Krișan. 

VEZI ȘI Ce suma fabuloasă a primit DAN URSA! A luat marele premiu plus onorariul pentru cele 20 de săptămâni petrecute la SURVIVIOR

„Duminica în familia”, așa a scris Dan Ursa în dreptul fotografiilor care ilustrează petrecerea dată în cinstea lui. Fostul războinic și-a adunat prietenii, a întins în curte o masă mare și a sărbătotorit cu vin și cu mâncare la ceaun. Printre invitați s-au numărat și foștii colegi din competiție, Ștefania Stănilă și Andrei Krișan. 

VEZI ȘI Câte kilograme a pierdut Dan Ursa în competiția Survivor. Ce a declarat acesta in emisiunea lui Măruță

În drum spre casă, Dan Ursa a oprit la Mănăstirea Cozia. Așa cum era de așteptat, mai mulți oameni l-au recunoscut și i-au strâns mâna. 

Ca de fiecare dată, publicul a decis: Dan Ursa este câștigătorul SURVIVOR ROMÂNIA 2023 și al cecului de 100.000 de euro! Acesta a reușit să depășească toate provocările acestui sezon incredibil și să ajungă la inimile celor de acasă, câștigând trofeul atât de mult dorit de către toți cei care s-au înscris în competiție.

La final de sezon, călătoria supraviețuitorilor continuă în Survivor – dincolo de insulă, exclusiv pe VOYO! În fiecare săptămână, într-un nou episod, cei de acasă vor afla gândurile concurenților, strategiile lor. Ce au crezut? Ce au greșit? Cine le-a fost alături și cine i-a dezamăgit? Ce au învățat, ce au descoperit? Cum a fost intoarcerea la civilizație?

SURSA: PRO TV

Facebook Comments Box
Advertisement
1 Comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending