Connect with us

Reality Show

VIDEO EXTRA Dan Ursa, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan luptă astăzi, live la PRO TV, pentru titlul Survivor România 2023!

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV și VOYO, LIVE, finala Survivor România 2023! 

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Visul lor a fost să ajungă până la final! Aseară au trăit pentru prima dată emoția unui Consiliu live, în care cei de acasă au vibrat cu ei, minut de minut. Au înțeles că ziua în care vor păși cu toții pe drumul spre cei dragi este extrem de aproape. Însă… până atunci a mai rămas un hop: cel de a ajunge în ultimul act al competiției și de a câștiga titlul și premiul cel mare.

VEZI ȘI Asta e suma reală: Câți bani a câștigat Alexandra Porkolab la Survivor. Zeci de mii de euro în câteva săptămâni: Românii de rând nu fac atât în câțiva ani

Trei concurenți au mai rezistat, iar astăzi… e vremea pentru FINALA Survivor România 2023. 

Seara trecută a început cu o confruntare incredibilă în care cei patru concurenți au dat totul pe traseu și s-au confruntat cu ploaia, cu lipsa mâncării și cu oboseala adunată. Cu gândul la trofeu, dar și la iminenta revedere cu cei de acasă, Dan Ursa și Andrei Krișan au luptat până la epuizare, iar Dan a reușit să câștige cel mai râvnit colan de imunitate. 

VEZI ȘI PRO TV, SURPRIZĂ DE PROPORŢII! Ce au zis Carmen Grebenişan şi Dan Ursa când au aflat că pleacă de pe insula Survivor

Consiliul serii i-a adus pe ceilalți trei jucători la votul publicului. Carmen, Alexandra și Andrei au așteptat decizia telespectatorilor, într-un suspans incredibil creat de prima ediție live din acest sezon. Iar fanii au decis: Alexandra Ciomag este concurenta care a părăsit competiția cu doar o zi înainte de Finală. ”Sunt foarte mândră și fericită că am ajuns până în acest punct. Nu m-aș fi gândit niciodată să ajung până în semifinală.

VEZI ȘI Dan Pavel prezentatorul SURVIVOR ROMÂNIA a fost părăsit de soție

Vă doresc mult succes și fie ca cel mai bun să câștige”, a declarat vizibil emoționată cea pentru care flacăra s-a stinsDan Ursa. Carmen Grebenișan. Andrei Krișan. Cine va fi campionul unei competiții atât de puterncie? Cine va pleca acasă cu cei 100.000 de euro și cu titlul de Survivor România? Răspunsul e tot mai aproape! Astăzi are loc FINALA! 

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV și VOYO, LIVE, finala Survivor România 2023! 

Advertisement
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending