VIDEO Dan Voiculescu eliberat conditionat dupa trei ani de detentie: “Voi lupta pe viaţă şi pe moarte cu abuzurile”

0
615

Dan Voiculescu a fost eliberat eliberat condiţionat, în urma executării unei treimi din pedeapsa de 10 ani, primită în dosarul „ICA”. Decizia a fost luată de magistraţii de la Tribunalul Bucureşti şi este definitivă.

„Mi-au fost furaţi trei ani din viaţă. Mie aceşti trei ani nu mi-i dă nimeni înapoi (…) Voi lupta pe viaţă şi pe moarte cu abuzurile”, a spus Dan Voiculescu, imediat după eliberare, la ieşirea din Spitalul Universitar, unde era internat de vineri cu suspiciune de ocluzie intestinală, noteaza Gandul.

 

Dan Voiculescu a declarat, marţi, imediat după eliberarea din închisoare, că a pierdut trei ani din viaţă şi pentru a supravieţui după gratii a stat mult cu ochii închişi şi şi-a creat propriul său acvariu.

”Indiferent de vorbe, mie mi-au fost furaţi trei ani din viaţă. Nu îmi mai dă nimeni aceşti ani, chiar dacă intră Băsescu la închisoare. Cât am stat în puşcărie am avut două sentimente deosebite. Primul era un sentiment de durere a pleoapelor- motivul e faptul că stăteam mult cu ochii închişi, stăteam mai mult de jumătate cu ochii închişi, mi-am creat un acvariu în care am reuşit să trăiesc. Al doilea e un sentiment greu de suportat pentru că 12 familii au avut de suferit din cauza mea”, a spus Dan Voiculescu după eliberare.

VIDEO PRO TV a achiziţionat licenţa de producţie a formatului Who knew? Iată cine va prezenta nouă emisiune?

În toamna vom avea multe concursuri la TV: Antena 1 a achiziţionat formatul show-ului “The Wall”, cel mai tare game-show al momentului

Fort Boyard: Au fost alese vedetele celei de-a doua echipe din cel mai nou reality show extrem de la PRO TV!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.