Connect with us

ALL MEDIA

”Dan Voiculescu impunea teme în funcție de interesele economice pe care le avea”. Cine a făcut aceste declarații?

Avatar

Published

on

Narcisa Iorga, fost membru CNA, afirmă că Dan Voiculescu impunea temele în trustul INTACT, chiar de când și-a început dânsa cariera, în iunie 1993.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru RADAR DE MEDIA, Narcisa Iorga vorbește despre constrângerile pe care le-a suportat pe parcursul carierei sale de jurnalist.

”Am început să lucrez pentru Jurnalul de București, iar din iunie 1993, la Jurnalul Național. Am contribuit enorm la nașterea acestor două jurnale și am asistat la nașterea Antenei 1. Împărțeam același hol cu Radio Romantic și cu Prețul Succesului, de care se îngrijea Sorin Oancea. Am văzut cum s-a creat acest trust gigant. La vremea aceea, PDSR era partidul stat, iar patronul la vedere al trustului Intact, Dan Voiculescu, impunea teme în funcție de interesele economice pe care le avea. Ca să vă răspund într-un final, da: am avut parte de multe constrângeri de-a lungul celor șapte ani cât am lucrat în acel trust. Detalii mai multe decât cele legate de interdicția de a folosi cuvântul ”rege” în asociere cu Mihai de Hohenzollern, despre care am scris zilele trecute în Evenimentul zilei, nu aș vrea să dau deocamdată. Culmea, aveam voie să vorbim despre regele țiganilor, despre regele fotbalului, dar niciodată despre regele României.”, a declarat aceasta pentru RADAR DE MEDIA.

Pe Narcisa Iorga o puteți urmări pe https://www.facebook.com/narcisa.iorga.7?fref=ts sau www.cutiapandorei.net.

CITEȘTE ȘI:


Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending