Connect with us

A-Z NEWS

Dan Voiculescu pune biciul pe jurnaliştii EVZ si B1

Published

on

Dan Voiculescu a dat în judecată mai mulţi jurnalişti de la Evenimentul Zilei şi B1 TV, printre care Dan Andronic şi Robert Turcescu. Dosarele în care apar jurnaliştii au fost înregistrate la Tribunalul Bucureşti luni, 28 iulie, noteaza dailybusiness.ro .

În dosarul în cauză mai apar ca pârâţi Ionel Stoica, Marian Păvălaşc, Cătălin Antohe şi Iulian Virgil Munteanu.

Nu este prima acţiune de acest fel a omului de afaceri. El a acţionat în judecată şi publicaţia Deutsche Welle şi trei reprezentanţi ai publicaţiei, potrivit unui dosar înregistrat în aceeaşi zi, la Tribunalul Bucureşti. Voiculescu şi-a motivat acţiunea, arătându-se deranjat de articolul semnat de Petre Iancu, „Final de epocă pentru văran”.

Redăm mai jos un fragment din articol:

„Se va sfârşi tenebrosul ev marca Dan Voiculescu? Se vor putea demantela reţelele securisto-oligarhice din fostul univers comunist care pun democraţia în pericol? Condamnarea lui definitivă ar putea declanşa o revoluţie.”

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending