Dana Budeanu, o nouă analiză controversată după „teroarea COVID”: „Aproape nimeni nu i-a crezut. Felicitări tuturor românilor! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Dana Budeanu a tras concluziile după criza COVID, în direct la România TV. Celebra influeceriță susține că Occidentul și Europa au trăit timp de mai bine de doi ani o mare farsă, informează romaniatv.net.

Cei mai importanți afaceriști din lume și guvernele occidentale au știut cum să profite de criza COVID, pe spatele panicii nejustificate create în societate, susține Dana Budeanu.

„Au făcut la fel, acest model a fost implementat unde s-a putut. Populația acum știe (n.r. – adevărul). Să ne amintim că a existat un serviciu track and trace (n.r. – aplicație mobilă) care a costat miliarde de euro. E un furt de miliarde. Peste 20 de miliarde. Au fost teste, am fost într-un experiment global, acum știți. Mai țineți minte Grupul de Comunicare Strategică (GCS)? A fost implementat peste tot câte un Grup de Comunicare Strategică. În SUA și pe unde s-a mai halit. Că nu s-a făcut în toată lumea. 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending