Connect with us

Emisiuni

Dana Budeanu și Emil Rengle părăsesc cea mai tare competiție de dans, Uite cine dansează!

Avatar

Published

on

Dana Budeanu și Emil Rengle, prima pereche care părăsește show-ul Uite cine dansează!. Repetițiile sunt extrem de solicitante și, din păcate, Dana a suferit o accidentare și nu mai poate continua competiția.

 

Dana a luptat săptămâna aceasta, a făcut tot posibilul să învețe mișcările de dans ale stilului pe care ar fi trebuit să-l prezinte în cea de-a doua ediție Uite cine dansează!, și-a dorit enorm să rămână în ringul de dans, însă, din cauza, accidentării este nevoită să renunțe la competiție. Dana Budeanu are o coasta rupta si una fisurata, insa are parte de cele mai bune ingrijiri si recuperarea va fi una completa.

 

”Sunt un om care nu a fost nici măcar răcit o dată în ultimii aproape douăzeci de ani. Starea în care mă aflu este pur și simplu una de șoc. Am avut, într-adevăr, cea mai grea coregrafie, dar nu m-am așteptat ca acest lucru să însemne imobilizarea mea fizică la propriu și asta pentru că sunt un dansator amator, care nu-și poate evalua real efortul fizic. Nu știu ce să spun, însă am să transmit tuturor cuvintele ultimului prinț în viață al intelectualității românești, Neagu Djuvara: <<Îmi lipsește dansul. Am fost un pătimaș al dansului. Faptul că la 99 de ani nu mai pot, de altfel, nu mă mai poftește nimeni ca să mai dănțuiesc în momentul de față, este lipsa cea mai mare pe care o resimt acum. Dansul era o nebunie…>>”, a declarat Dana Budeanu.

 

Emil Rengle, partenerul și coregraful Danei Budeanu la Uite cine dansează!, a completat: ”Experiența de la Uite cine dansează! s-a dovedit a fi atât pentru mine, cât și pentru Dana, una pe cât de scurtă, pe atât de intensă Participarea la această emisiune mi-a adus aminte de un lucru pe care mulți oameni îl uită: femeile sunt fragile și vulnerabile. Iar eu am avut momente în care am uitat treaba asta în timpul repetițiilor. Spun asta pentru că Dana este unul dintre cei mai ambițioși și puternici oameni pe care îi cunosc, iar atitudinea și forța ei interioară m-au făcut să uit fix de fragilitatea care le face pe femei atât de speciale. Și eu și Dana împărtășim cumva aceeași viziune asupra existenței noastre și anume că viața trebuie trăită la intensitate maximă. Asta am încercat să dobândim în perioada scurtă în care am făcut parte din acest proiect minunat. Am vrut să ne depășim limitele și poate că am tras prea mult de noi și, din nefericire, nu tot timpul voința și tăria de caracter sunt în concordanță cu puterea noastră fizică. A fost o plăcere să dansez alături de Dana și sunt convins că vom mai dansa în multe alte ocazii împreună. Le urez succes colegilor noștri și îi voi urmări cu emoție în fiecare luni seară.”.

 

Chiar dacă au părăsit competiția, Dana și Emil vor fi în fiecare luni, de la 20:30, alături de colegii lor și echipa show-ului și îi vor susține.

Foto Credit: PRO TV

 

Joseph Hadad, in rolul lui John Travolta la Uite cine danseaza!

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending