Dana Budenu si Dan Puric au clasat Antena 3 in topul audientei insa, si amenda oferita de CNA a fost pe masura - RADAR DE MEDIA
Connect with us

LIFE STYLE

Dana Budenu si Dan Puric au clasat Antena 3 in topul audientei insa, si amenda oferita de CNA a fost pe masura

Published

on

Amendă colosală la Antena 3. Postul a fost sancționat după ce Dan Puric și Dana Budeanu au apărut pe micile ecrane. Ce replici i-au deranjat pe cei de la Consiliul Național al Audiovizualului?

Antena 3, amendă de la CNA după derapajele unor vedete: ce au spus Dan Puric și Dana Budeanu?

Dan Puric atrage o amendă pentru Antena 3, iar ieșirile considerate controversate ale Danei Budeanu au adus o ‘atenționare’ postului. Amebele emisiuni sancționate de Consiliul Național al Audiovizualului au abordat subiecte sensibile precum vaccinarea, valul 4 al crizei sanitare și măsurile luate de autorități în acest context.

Cele zise de celebrul artist au fost sancționate cu 30.000 de lei și au fost criticate dur de specialiști. În privința Danei Budeanu se pare că cei din urmă au fost mai îngăduitori. Cu toate acestea, discursul creatoarei de modă a fost catalogat de Mircea Toma ca fiind: „un delir logic amplu”.

„Ea reuşeşte să se contrazică singură, ceea ce într-un fel atenuează din gravitatea celor spuse. Ideea de a o invita singura pe Dana Budeanu într-o emisiune invită la dezinformare”, după cum a punctat membrul CNA.

Cele spuse de Dan Puric au fost catalogate de Valentin Jucan drept ‘instigare la ură’. Acesta a fost prezent în platoul emisiunii ‘Subiectiv’, cu Răzvan Dumitrescu, la finele lunii mai. Show-ul ‘Sinteza Zilei’ a avut-o prezentă pe Dana Budeanu tot în luna mai.

Amebele proiecte au ajuns pe masa Consiliului Național al Audiovizualului abia acum. Puric a făcut mai multe afirmații despre vaccin, toate criticate aspru de cei din CNA.

Sursa: playtech.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending