Dana Nalbaru a revenit in trupa Hi-q (video) - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Dana Nalbaru a revenit in trupa Hi-q (video)

Published

on

Săptămâna a început cu o ştire bombă adusă de George Zafiu, în direct în emisiunea „Europa Express”. În exclusivitate la Europa FM, Mihai şi Florin au dezvăluit din studioul de radio că visul fanilor Hi-Q s-a împlinit: Dana Nălbaru a revenit în trupă!

„Perioada în care cântam toţi trei a fost cea mai frumoasă. De fapt, considerăm că Dana nu a plecat niciodată. Ea a fost în sufletele noastre şi ale ascultătorilor. Peste tot pe unde mergeam, la bancă, în taxi, lumea ne întreba de ce nu refacem formula iniţială. Toată lumea ne întreba de Dana şi acum, Hi-Q se reinventează, tot prin Hi-Q. O formulă veche, o piesă nouă şi un band excepţional”, a declarat Mihai la Europa FM.

La fel de emoţionată ca şi colegii ei, Dana Nălbaru i-a povestit lui George Zafiu cum a luat decizia de a se întoarce alături de cei cu care a pornit la drum în urmă cu 14 ani. „Noi plănuim asta de un an şi jumătate. Lucrurile au venit în mod natural. Şi eu credeam la un moment dat că separarea e ireversibilă, dar mă aflu aici acum şi sunt foarte fericită! În 2003, Hi-Q era familia noastră, de atunci vieţile noastre s-au mai schimbat,e adevărat, dar noi considerăm că această perioadă a fost o vacanţă mai lungă. Mi-au lipsit băieţii în toţi anii aştia, sunt parte din mine. Ne-am dat seama că motivele de ceartă au ţinut doar de adolescenţă. Acum suntem maturi şi cred că putem facem lucrurile să meargă”, a mărturisit Dana.

Artista i-a mărturisit DJ-ului Europa FM că soţul ei, Dragoş Bucur, a fost cel care a aflat primul despre dorinţa ei de a reveni în Hi-Q. „Dragoş a fost mereu alături de mine. Legat de această decizie, el a fost primul om căruia i-am spus şi cu care m-am sfătuit. Ne-am asumat amândoi faptul că de acum voi avea mai multe concerte, voi fi plecată mai mult de acasă. El mă susţine necondiţionat”, a spus Dana.

Ascultătorii Europa FM au auzit în premieră luni dimineaţă cea mai recentă piesă Hi-Q, în formula alcătuită din cei trei braşoveni, „Încă o dată”, compusă de Virgil Dulceanu, pianistul trupei, pe un text de Cornel Ilie.

„Ne place foarte mult această piesă, se potriveşte cu noi şi cu vremurile noastre. E o piesă diferită de ce am făcut până acum. Puteţi regăsi în ea o bucată de muzică clasică din secolul 17, dar şi chitări electrice cu distors”, a explicat Florin.

Pe lângă piesa cea nouă, Mihai, Florin şi Dana au cântat live din studioul Europa FM şi cele mai frumoase piese cu care au cucerit publicul român, iar românii au împărtăşit emoţia şi bucuria reuniunii trupei Hi-Q trimiţând sute de mesaje de încurajare.

Aşa cum şi-a obişnuit ascultătorii, George Zafiu a adus o nouă premieră şi o nouă ştire în exclusivitate, în emisiunea „Europa Express”.

Video Credit: Videonews.ro (Antena 1)

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending