Dana Nălbaru, vânzătoare pentru o zi! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Dana Nălbaru, vânzătoare pentru o zi!

Published

on

După ce a fost spiriduș de Crăciun, Dana Nălbaru, solista trupei Hi-Q, a surprins din nou și a devenit vânzătoare pentru o zi, în folosul copiilor din familiile sărace.

Cântăreața și-a luat în serios rolul de vânzătoare la “Primăvara Copiilor”, o expoziție cu vânzare de produse handmade, organizată de Asociația “Ana și Copiii”. “A fost distractiv și util să pot vinde alături de copii produsele realizate de mânuțele lor. Sunt fericită că pot fi parte dintr-un proiect atât de frumos, cum este Asociația “Ana și Copiii” și că pot ajuta copiii care vin în cadrul acestuia să aibă parte de o viață mai frumoasă și o șansă la un viitor mai bun”, spune Dana Nălbaru.

„Dana este un prieten special, care iese cu multă dragoste din zona proprie de confort pentru a fi de folos celor ce au nevoie de ea. Îi mulțumim, în numele tuturor copiilor, pentru sprijinul acordat. “, spune Mihaela Voivozeanu, Președintele Asociației “Ana și Copiii”.

Obiectele vândute au fost create de către copii, împreună cu voluntari, absolvenți ai Facultății de Arte, iar fondurile strânse vor fi folosite pentru a face cumpărături pentru masa de Paște a celor peste 300 de micuți din familii sărace. Asociatia “Ana și Copiii” este o organizație neguvernamentală, apolitică și non-profit, ce sprijină peste 100 de familii cu situație financiară precară, dar cu mulți copii, în scopul de a preveni abandonul familial și școlar. Pentru mai multe detalii, vă rugăm vizitați www.anasicopiii.ro.

Dacă doriți să ajutați copiii de la Asociația “Ana și Copiii”, o puteți face prin donații în lei:
Cont Iban: RO25 RZBR 0000 0600 0970 4793 (Raiffeisen Bank – Ag. Amzei)

http://www.donatiionline.ro/?doneaza=199

Comentarii

comments

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending