Dana Rogoz a realizat un interviu emoţionant cu actorul Ion Lucian, la „De suflet” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Dana Rogoz a realizat un interviu emoţionant cu actorul Ion Lucian, la „De suflet”

Published

on

Cu ocazia lansarii CD-ului „Taclale” din colectia „Mari actori romani” actorul Ion Lucian, si-a incintat atit gazda, pe Dana Rogoz cit pe romanii din afara tarii cu povesti frumoase, spuse „De Suflet”, la ProTv International.

Intrebat de prezentatoarea emisiunii „De Suflet” despre turneele in strainatate, actorul a raspuns cu umor ca, facind un calcul despre cite zile a pierdut din cetatenia romana a constatat ca a fost plecat peste granite, cumulat, 10 ani si jumatate. „Dar numai cu treaba”, a precizat Ion Lucian. Acesta a fost un bun prilej pentru a isi aminti despre „un moment de gratie” al carierei sale, acela in care i s-au deschis granitele si cind a avut o reprezentatie cu totul speciala a piesei „Rinocerii” a lui Eugen Ionesco. „Cel mai frumos cadou a fost ca la sfirsitul spectacolului, Eugen Ionesco, care pe vremea aceea nu avea relatii bune cu statul roman, se ascunsese emotionat intr-o loja sa nu vada lumea ca este in sala. Dar nu a mai putut rabda si, la finalul spectacolului, a venit pe scena, ne-a imbratisat si ne-a spus: ”, si-a amintit binecunoscutul actor, de asemenea emotionat de intimplarea de atunci.
Interviul Danei Rogoz a scos la iveala si alte informatii care cu siguranta i-au facut mindri ca sint romani pe telespectatorii din afara tarii, printre care si aceea ca in 2004, Ion Lucian a primit din partea statului francez si a fostului presedinte al Frantei, Jacques Chirac distinctia de „Ofiter al Legiunii de onoare”.

Mai mult, finalul discutiei cu vedeta ProTv International i-a adus marelui actor roman foarte multe emotii si chiar lacrimi in ochi, atunci cind a precizat ca in aceasta primavara i se implineste cea mai arzatoare dorinta. „Eu astept primvara in acest an cu o nerabdare de nedescris pentru ca dupa 12 ani mi se implineste visul si va fi gata teatrul. Am vrut sa ramina un lacas de cultura legat de numele meu si acum am reusit, dupa 12 ani de lupte”, a precizat actorul.

Marturisirea actorului dar si emotiile lui au coplesit-o pe prezentatoarea emisiunii „De suflet”. „M-a impresionat si pe mine foarte mult cind am auzit declaratia lui si cit suflet a pus in acest proiect. Pe de alta parte ma bucur foarte mult ca, prin postura de prezentatoare a acestei emisiuni am ocazia sa intilnesc si sa stau de vorba cu oameni de o asemenea valoare”, declara Dana Rogoz.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending