Connect with us

Life Style

Dana Rogoz: “Sunt foarte fericită că exişti, Vlad! Îţi doresc să fii sanatos, să ai vise mari şi să fii vesel mereu!”

Redactia Radar de Media

Published

on

Dana Rogoz şi Radu Dragomir şi-au creştinat sâmbătă, băieţelul, pe numele său, Vlad Luca.  Naşii de botez ai băieţelui au fost prietenii apropiaţi ai cuplului, Adela Popescu şi Radu Vâlcan.

Botezul micuţului a avut loc în cadrul aceleaşi biserici în care Dana Rogoz şi soţul său s-au cununat, şi anume, în curtea Palatului Mogoşoaia. Ba mai mult, data botezului a fost aleasă şi ea special, deoarece în weekend-ul ce tocmai s-a încheiat, tinerii părinţi au împlinit doi ani de la căsătorie. Petrecerea de după botez a avut drept tematica “Călătoria”.
Totuşi, Dana nu a uitat de cititorii săi fideli, aşa că a postat câteva cuvinte despre botez pe blogul său, acolo unde a ataşat şi poze.

„Ieri, minunea noastră mică a fost botezată! Nu pot să vă spun ce emoţii am avut cu toţii. Vlad Luca a fost cuminte toată slujba, ba chiar a şi adormit puţin în braţe la năşica lui, Adeluca. A fost un moment unic în viaţa noastră, pe care l-am trăit cu lacrimi de fericire în ochi şi cu bucurie deplină în suflete.
Când simt aşa o mare bucurie în suflet, nici nu îmi găsesc cuvintele. Totul a fost absolut sublim. Am fost cu toţii alături de Vlad Luca la început de drum în viaţă, iar tematica petrecerii a fost
Călătoria”.

Sunt foarte fericită că exişti, Vlad! Îţi doresc să fii sanatos, să ai vise mari şi să fii vesel mereu!”

Dana Rogoz2Adela Popescu

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending