Dana Rotariu, invitata in Casa Fericirii, la noua televiziune HAPPY CHANNEL - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Dana Rotariu, invitata in Casa Fericirii, la noua televiziune HAPPY CHANNEL

Published

on

Foto Credit: Happy Channel

Azi, de la ora 17.00 invitatul emisiunii “Dreptul la fericire” este Dana Rotariu, sotia celebrului fotbalist, Iosif Rotariu.

Dana a venit în Casa Fericrii, alături de cele cinci doamne care locuiesc acolo, timp de trei luni: au stat de vorbă, și-au împărtășit experiențele de viață prin care au trecut, și-au povestit dramele cărora au fost nevoite să le facă față de-a lungul vieții.

Dana Rotariu le-a povestit celor cinci invitate permanente din Casa fericirii cum, alături de fetița ei, Kassandra, a trecut prin drama celor 38 de intervenții chirurgicale, impuse de starea de sănătate a copilului.

Copila abandonată de mama naturală, arsă cu acid sulfuric și zdrobită cu ciocanul de către propria ei bunică a intrat în noua ei familie, mamă și tată devenindu-i Dana și Iosif Rotariu. Părinții adoptivi și-au asumat o imensă responsabilitate. În plus, Kassandra suferea și de o maladie gravă a oaselor. Până acum, a trecut printr-un total de 38 de intervenții chirurgicale. Toate aceste grave probleme de sănătate și-au pus amprenta asupra întregii familii Rotariu.

Despre cum au făcut față presiunii enorme în ceea ce privește sănătatea fetiței sale, Kassandra, și totodată a emoțiilor legate de cele 38 de intervenții chirurgicale, se pot afla toate detaliile în povestea pe care Dana Rotariu alege s-o dezvăluie invitatelor permanente în emisiunea “Dreptul la fericire”, azi, de la ora 17.00 și de la ora 20.00 (a doua parte), la Happy Channel.

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending