„Dancing with the stars“, motiv de dispută între PRO TV şi Antena 1 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Televiziune

„Dancing with the stars“, motiv de dispută între PRO TV şi Antena 1

Published

on

Pro TV a înregistrat la Oficiul de Stat pentru Investiţii şi Mărci patru mărci diferite care sunt legate de numele celebrei emisiuni „Dansez pentru tine“: „Dansez cu vip-uri“, „Dansez cu stele“, „Dansez cu staruri“ şi „Dancing with the stars“, numele viitorului show de la Antena 1, notează dailybusiness.ro.

Pro TV a luat această măsură în contextul în care, din toamnă, va exista în grila de programe o emisiune care are ca temă dansul. Show-ul „Dansez pentru tine“ a primit deja prelungirea licenţei.

Titulatura de „Dancing with the stars“, viitoarea emisiune ce urmează să fie produsă de Antena 1 de Mona Segal, din toamnă, apare în aceeaşi listă cu cereri depusă de Pro TV S.A.

Televiziunea poate opta între denumirile prezentate mai sus, dacă OSIM îi va admite cererile de înregistrare ale brandurilor respective şi dacă acestea nu vor fi contestate de nimeni, atunci când va lansa viitorul show de dans.

Formatul, care a fost nominalizat de zece ori la premiile Emmy din 2009, aduce în acelaşi ring de dans perechi formate din vedete şi dansatori profesionişti care luptă prin diverse stiluri de dans pentru a câştiga marele premiu.

PRO TV cerere OSIM

Foto credit: Antena 1 si dailybusiness.ro

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending