Connect with us

Podcast

Dani Oros, mintea din spatele dezvoltării Google și Youtube România, îți spune cât poți câștiga din Youtube

Published

on

Dani Oros, mintea din spatele dezvoltării Google și Youtube România, îți spune cât poți câștiga din YoutubeHead of Marketing Google și YouTube România. Digital human. Sau pur și simplu una dintre cele mai sclipitoare minți pe care ai ocazia să le asculți. Toate îl caracterizează pe Dani Oros, elevul care a avut media 10 în clasele 1 – 12. Acest român excepțional este invitatul lui Mihai Morar în episodul 117 al podcastului „Fain & Simplu”.

„Invitatul meu din noul podcast „Fain & Simplu”, Dan Oros are una dintre cei mai sclipitoare minți pe care le cunosc. Dan fost elev de media 10 pe linie, iar acum, pe lângă misiunea lui la Google și Youtube România, continuă să învețe zilnic. Printre preocupările lui se numără și cum putem opri îmbătrânirea. Învățarea neîntreruptă și rutinele sale îl ajută să aibă “vârsta interioară” de 22 ani.”, povestește Mihai Morar despre cel mai nou episod de podcast pe care-l aduce în fața publicului, în această săptămână.

Urmează un episod de neratat care poate fi ascultat pe Youtube, pe Spotify, Apple sau Google Podcasts, un episod plin de sfaturi concrete despre cum poți să întinerești, dar și secrete din spatele gigantului Google, curiozități despre viața pe Youtube și cum poți câștiga de aici, informații și tehnologie din viitor care ne pot fi de folos pentru un prezent mai bun.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending