Connect with us

Life Style

MOTO | Dani Otil, prezent la Red Bull Romaniacs, competitia Hard Enduro

Published

on

Competitia de Hard Enduro, cea mai dificila de acest gen din lume, a continuat si astazi, cu traseul de intoarcere de la Petrosani.

PREMII TVMANIA 2008

Dani Otil declara:” In fiecare zi ne-am trezit la 4 dimineata. La 5 trebuie sa fim gata echipati si pergatiti de cursa, pentru ca la 6 dimineata se da startul. Asadar, nici azi n-am facut exceptie. Azi ne-am intors de la Petrosani, prin “nori”, la aproximativ 2000 m altitudine si asa am parcurs tot drumul de
intoarcere. Din nefericire, ultimii kilometri ne-a plouat ingrozitor si a fost un final de cursa aproape imposibil. Eu mi-am pastrat pozitia pe podium, asa ca in continuare sunt pe locul doi. Nu-i deloc putin lucru, avand in vedere ca peste 50% dintre participanti nu au reusit sa termine cursa!

Maine asteptam sa trecem sub arcul de sosire, care este montat intr-o cariera, la Marginea Sibiului. Din experienta anilor trecuti stiu ca de obicei vin cateva mii de oameni acolo, sa priveasca finalul competitiei…” explica Dani Otil.

Competitia Romaniacs de Hard Enduro este cea mai dificila de gen, iar Dani Otil, vedeta Antena 1, participa la clasa “Experti pe echipa”.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending