Connect with us

ALL MEDIA

Daniel Ghiţă mărturiseşte că adoră shoppingul (galerie foto)

Avatar

Published

on

Daniel Ghiţă, primul român calificat în marea finală K1 din Japonia, îşi dezvăluie astăzi, de la 17.30, la ,,Povestiri adevarate” latura sensibilă. Celebrul luptător este un romantic incurabil care adoră shoppingul şi care nu se teme de inamicii săi din ring ci de…. sfârşitul lumii.

Într-un reportaj inedit, în exclusivitate pentru ,,Povestiri adevarate”, Daniel Ghiţă se declară fericit şi împlinit pe toate planurile şi spune că dacă n-ar fi fost luptător de K1 cu siguranţă ar fi fost fotbalist. În spatele imaginii de luptător de temut pentru adversarii săi, Daniel ascunde un adevărat gentleman care respectă femeile pe care, spune el, le cucereşte prin gesturi simple: o floare, o ieşire în oraş, un compliment.

Şi pentru că este foarte atent cu imaginea sa, singurul luptător român calificat în marea finală K1 din Japonia mărturiseşte că face cumpărături doar în magazine de lux, deşi nu crede că “haina îl face pe om”, ci mai degrabă sinceritatea şi devotamentul.

Telespectatorii ACASĂ vor face astăzi cunoştinţă cu un bărbat pasionat de istorie, dar şi de cărţile de spionaj care se caracterizează ca fiind: “sensibil, comunicativ, încrezător în oameni” şi pe al cărui antebraţ este înscris un tatuaj în limba latină care, spune el, îl descrie foarte bine: “Nimic fără Dumnezeu”.

Comentarii

comments

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending