Daniel Ivan - Psihoterapeutul pe care vă puteți baza în orice moment
Connect with us

ADVERTORIALE

Daniel Ivan – Psihoterapeutul pe care vă puteți baza în orice moment

Published

on

daniel ivan psihoterapeut

Dacă pentru unii sărbătorile de iarnă sunt o bucurie și un bun prilej de a sta cu familia, iată că pentru cei care sunt departe de casă lucrurile nu sunt chiar atât de roz. Singurătatea poate fi o boală grea și în unele situații poate fi greu de suportat.

În preajma sărbătorilor stările de anxietate sau depresie se pot amplifica din cauza mai multor factori, caz în care aveți cu siguranță nevoie de ajutor de specialitate. Daniel Ivan este psihoterapeutul care vă poate ajuta în orice moment să treceți mai ușor peste anumite situații, oriunde v-ați afla. Acest psiholog Bucuresti pune la dispoziție ședințe de terapie online pentru cei interesați.

Beneficiile care vin la pachet cu ședințele de terapie online

Chiar dacă sunteți sau nu din București, puteți alege ședințele online pentru orice problemă întâmpinați, pentru că acestea vin la pachet cu mai multe avantaje. Nu veți mai fi nevoit să mergeți într-un loc nou pentru a vorbi despre problemele personale – aspect ce poate fi destul de înfricoșător și incomod.

Puteți sta în confortul propriei case, în fața unui laptop pentru a discuta cu un specialist despre toate problemele prin care treceți. Dacă accesați site-ul danielivan.ro veți afla mai multe despre serviciile pe care le oferă și despre aceste ședințe de terapie online.

Nu treceți singuri prin probleme

Chiar dacă pare deseori că problemele vă copleșesc și că nu mai rezistați, încercați să cereți ajutorul. Poate dacă priviți dintr-o altă perspectivă sau dacă înțelegeți de ce au apărut respectivele stări veți trece mai ușor peste. Daniel Ivan vă poate ajuta cu privire la aceste lucruri prin diverse tipuri de terapie.

Puteți alege terapia individuală prin care discutați despre problemele prezente și poate cele din trecut care vă afectează încă viața, astfel încât să le depășiți sau măcar să puteți trăi cu acestea – să le acceptați.

La ședințele de psihoterapie online cu Daniel Ivan trebuie să știți că nu veți fi judecați în niciun fel, specialistul doar vă îndrumă spre a descoperi cauzele care v-au adus în punctul actual. Confidențialitatea este garantată și dovedită chiar printr-un document ce va fi semnat încă de la început. Cu siguranță veți vedea schimbări cu privire la comportamentul vostru și la stările prin care treceți, imediat după câteva ședințe.

Accesați site-ul pentru a afla mai multe informații sau luați direct legătura cu psihoterapeutul Daniel Ivan.

Advertisement

Contact:

contact@danielivan.ro 0761.600.020

Advertisement
1 Comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending