Daniel Niţoiu i-a cântat iubitei lui La mulţi ani! la Veneţia (galerie foto) - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Daniel Niţoiu i-a cântat iubitei lui La mulţi ani! la Veneţia (galerie foto)

Published

on

Daniel Niţoiu, prezentatorul Ştirilor Pro Tv de la ora 13:00, i-a cântat iubirei lui, Marina, La mulţi ani! într-unul din cele mai romantice oraşe ale lumii, Veneţia. Pentru Daniel, aceasta a fost prima dată când a petrecut o mică vacanţă în afara ţării, şi tocmai de aceea a fost foarte încântat de tot, inclusiv de zborul cu avionul.

„De când a decolat şi până a aterizat am stat numai cu ochii pe geam. Eram ca un copil care o tot deranjează pe mama să-i arate pe geam diferite lucruri. O trăgeam mereu de mână pe Marina să-i arăt munţii, oraşele, norii, marea”, a povestit Daniel.

Odată ajunşi în Veneţia, cei doi îndrăgostiţi au fost întâmpinaţi de primăvara care venise acolo înaintea lor şi de copacii înfloriţi. Ei nu au ratat nici un obiectiv turistic şi au mers la pas pe toate străduţele care le-au ieşit în cale. „Piaţa San Marco e o nebunie! Toate limbile pământului se auzeau acolo, toate naţiile de oameni admirau Basilica San Marco, Palatul Dogilor, Turnul cu ceas. Podul Rialto arată absolut minunat noaptea, iar Puntea Suspinelor ne-a plăcut la fel de mult. Am mers şi pe Insula Murano, unde am văzut cum arată o fabrică de sticlă murano”, a mărturisit încantat Daniel.

Actor de profesie, Daniel nu a ratat şansa de a merge la un spectacol de Luigi Pirandello, găzduit de Teatrul Carlo Goldoni. „Sala este impresionantă şi chiar dacă actorii vorbeau în italiană, am înţeles destul de bine despre ce era vorba. Cum era să nu intru eu puţin în contact cu lumea teatrului italian?”, a declarat vedeta Pro Tv.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Subscribe to our newsletter!

[newsletter_form type="minimal"]
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending