Daniel Osmanovici, prezentatorul Observator, din nou tată! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Daniel Osmanovici, prezentatorul Observator, din nou tată!

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Bucurie mare în familia lui Daniel Osmanovici. Prezentatorul Observator de la Antena 1 și soția sa vor fi părinți pentru a doua oară și, conform calculelor medicale, bebelușul lor ar trebui să vină pe lume anul acesta în perioada Crăciunului.

„Ne doream foarte tare să fim din nou părinți si fiecare aștepta cu sufletul la gură momentul acesta. La scurt timp după ce am revenit de la Maratonul Internațional Cluj (unde eu am alergat 42 de kilometri, iar soția 21), mă pregăteam să o trezesc pe Tea pentru a merge la grădinița, când m-a strigat soția si mi-a arătat testul de sarcină.

Ca să nu fie niciun dubiu am rugat-o să îl repete în aceeași dimineață. A fost o zi nebună”, își amintește emoționmat Daniel.

Însărcinată în aproape patru luni, soția lui se simte foarte bine, iar micuța Tea este deja extrem de grijulie cu mămica ei: „Tea este surprinzătoare. Ne ceartă dacă vorbim prea tare, ca să nu îl trezim pe bebe, îl salută și mângâie burtica. Pare foarte încântată, de altfel întreabă mereu „când iese bebe afară”.

Ne apropiem vertiginos de patru luni. Bărbații număra în luni, viitoarele mămici în săptămâni.” Și pentru că încă nu știu dacă vor avea băiat sau fetiță, Daniel Osmanovici recunoaște că nu s-au hotărât încă ce nume să aleagă pentru bebeluș.

Daniel Osmanovici,  Foto Credit: Antena 1

Daniel Osmanovici,
Foto Credit: Antena 1

„După ce am căutat numele pentru Tea, am găsit unul pe care am zis că îl vom folosi dacă vom mai avea o fetiță. Am vrea să îi zicem Lia. Cum însă nu știm ce va fi… ne abținem să dăm un nume. Frumos ar fi să fie băiat, astfel ar fi echilibru în familie, doi la doi. Dar asta nu e atât de important, atâta vreme cât va fi un bebe sănătos. Oricum, nu a „stat” deloc la poză, asa că așteptăm să vedem ce va fi”, mai spune nerăbdător Daniel.  

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending