Connect with us

ALL MEDIA

Daniel Radcliffe, la sală. Vrea să aibă corpul ca al lui Cristiano Ronaldo

Published

on

Nu doar femeile sunt înnebunite după corpul lui Cristiano Ronaldo. Mai nou, se pare că şi bărbaţii îl admiră, iar unul dintre aceştia este starul din „Harry Potter”, Daniel Radcliffe.

Actorul, în vârstă de 20 de ani, a început să urmeze un nou regim de sală, după ce a acceptat să joace rolul unui spălător de geamuri în musicalul de pe Broadway, „How to Succeed in Business Without Really Trying”.

Rolul îi cere vedetei să apară pe scenă fără cămaşă, ceea ce l-a determinat pe Radcliffe să îşi dorească un corp bine lucrat.

„Daniel vrea să îşi sculpteze total trupul şi l-a luat pe Ronaldo ca inspiraţie. Îi invidiază musculatura şi speră să obţină acelaşi lucru şi pentru el. Daniel îşi ia în serios programul de fitness. Nu mai bea, şi-a scos ţigările din cap şi se uită la ceea ce mănâncă. În ultima lună a pierdut aproape şase kilograme”, a declarat un apropiat.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending