Connect with us

Digital

Daniel Secărea se alătură echipei Burda România în poziția de publisher

Foto Credit: Burda Media
Avatar

Published

on

Din luna octombrie, Daniel Secărea este noul publisher al Burda România pentru revistele Glossy Women, Cooking și Parenting. În această calitate, el va fi responsabil cu gestionarea activităților de publishing print și online pentru produsele companiei. În plus, Daniel Secărea se va concentra și pe dezvoltarea portofoliului actual, prin identificarea unor noi oportunități în piață.

“Mă simt onorat să lucrez în echipa Burda România și sunt convins că avem capacitatea de a aduce produsele noastre mai aproape de așteptările cititorilor. Ne dorim foarte mult o prezență mai puternică în online și credem că experiența și conținutul original pe care îl generăm sunt punctele noastre forte.” – Daniel Secărea – Publisher

Daniel Secărea a fost publisher la Mediafax Group și dezvoltator al modulului de consum al Studiului Național de Audiență, din poziția de coordonator al acestui proiect, în cadrul BRAT. Daniel Secărea a absolvit Facultatea de Matematică, Universitatea din București. Deține un titlu de  MSc în Statistică Matematică la Universitatea din București și unul de MA în Inovație Media la Berlin University for Professional Studies.

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending