sâmbătă, februarie 24, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăA-Z NEWSDaniela Condurache, Maria Cârneci, Laura Lavric, invitate la „Te pui cu blondele?”

  Daniela Condurache, Maria Cârneci, Laura Lavric, invitate la „Te pui cu blondele?”

  Îmbrăcate în costume populare românești, care în opinia lor bat creațiile celor mai mari case de modă din lume, Daniela Condurache, Maria Cârneci, Laura Lavric vin miercuri, 1 iulie, de la 21.30, în platoul emisiunii „Te pui cu blondele?”, de la Antena 1.

  Pline de umor și voie bună, cele trei cântărețe de muzică populară vor încerca să răspundă cât mai corect întrebărilor de cunoștințe generale din concurs, dar și celor adresate de armata celor 50 de blonde.

  După ce toate trei vor reuși să se eschiveze de la răspunsurile legate de vârstă, Daniela Condurache va fi supusă de către psihologul Nicoleta unui test pentru dependenții de cumpărături. Cunoscută ca o shoopaholică înrăită, Daniela Condurache va răspunde unor întrebări legate de sentimentele ce o încearcă atunci când face cumpărături, ce și cum alege să cumpere și mai ales, sub ce impuls. Ce diagnostic i se va pune și cât de gravă se va dovedi plăcerea de a achiziționa mereu tot felul de lucruri, telespectatorii vor putea afla mâine seară, la Antena 1, de la 21. 30.

  Și tot mâine seară, Daniela Condurache va povești cum i s-a rupt sacul cu oalele și cratițele cumpărate din Craiova, după ce  a susținut acolo un concert și cum toți oamenii din gară au sărit s-o ajute să recupereze obiectele împrăștiate peste tot.

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente