Daniela Condurache, martor într-un accident incredibil! A fost forţată să nu spună absolut nimic la Plasa de Stele! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Daniela Condurache, martor într-un accident incredibil! A fost forţată să nu spună absolut nimic la Plasa de Stele!

Published

on

Îndrăgita cântăreaţă de muzică populară, Daniela Condurache, a trecut de curând prin clipe de coşmar. Ajunsă într-un sat uitat de lume pentru a duce câteva cadouri unei familii nevoiaşe, s-a trezit în mijlocul unei situaţii demne de un film science fiction. Uite cum a ajuns să fie martoră la un accident incredibil şi forţată să ţină secret întreg incidentul!

 

Astăzi, de la 20.30, Dan Negru întinde din nou “Plasa de stele”, iar protagonista unei farse spectaculoase va fi de această dată Daniela Condurache. Pentru îndrăgita cântăreaţă, echipa emisiunii a plănuit în mare detaliu o situaţie desprinsă parcă dintr-un scenariu de film, plasând într-un sat o rulotă, construind o curte, aducând câteva animale, dar şi un satelit rusesc căzut parcă din cer! Totul va porni de la simpla dorinţă a cântăreţei de a ajuta o familie în nevoie, aducându-le câteva cadouri. Brusc, aflată lângă rulota unde locuia familia respectivă, Daniela va auzi un zgomot infernal urmând să descopere că pe capota maşinii ei căzuse “din cer” un satelit rusesc.

 

Lucrurile se vor complica şi mai mult când, parcă de nicăieri, va apărea o maşină cu agenţi ruşi şi un român translator, veniţi pentru a recupera satelitul. Daniela Condurache va afla astfel că totul trebuia ţinut sub tăcere, repercursiunile fiind foarte serioase. Nici prin gând nu-i trecea cântăreţei ce urma să se întâmple în continuare şi cum aveau agenţii să muşamalizeze întregul eveniment. Brusc, Daniela va deveni în ochii presei protagonista unui accident pe care chiar ea îl cauzase.

 

Ce reacţii a avut vedeta şi cum a evoluat întreaga situaţie, rămâne de văzut astăzi, de la 20.30, la “Plasa de stele”. Tot în această ediţie, Andrei Ştefănescu va avea parte de o farsă de senzaţie, rămânând închis într-o casă şi confrundat cu un infractor. Întreaga poveste, numai la “Plasa de stele”.

 

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending