Daniela Crudu, Ana Maria Mocanu și Loredana Chivu sunt asistentele lui Dan Capatos, în noul sezon Un show Păcătos! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

“Un show păcătos” revine la Antena 1, pe 31 august, cu cele mai incitante si controversate subiecte, cu imagini necenzurate și dezvăluiri șocante, pe care Dan Capatos & Co le vor aborda cu ironia care i-a consacrat.

„Luni incepem al 16-lea sezon de show-uri pacatoase! Sintem prea batrini sa ne mai apucam sa promitem marea cu sarea, telespectatorilor nostri. O fac altii, din disperare! La noi, oamenii gasesc exact ce cauta! Pentru ca unele lucruri nu se schimba niciodata! 1,2,3, paranghelia!!!”, a declarat Dan Capatos.

Daniela Crudu, Antena 1

Daniela Crudu, Antena 1

După o absență de câteva luni, timp în care a fost “detașată” la “Burlăcița”, Daniela Crudu își reia rolul de asistentă “păcătoasă” în show-ul prezentat de Dan Capatos. În noul sezon, ea va fi și reporterul special care va scormoni în viața vedetelor.

De asemenea, din 31 august, Loredana Chivu revine în emisiunea care a făcut-o celebră, în postura de asistentă, alături de Ana Maria Mocanu.

În prima ediție a noului sezon, “Un show păcătos” va difuza imagini cenzurate, dar  și necenzurate, de la botezul Rosei Alexandra, fiica cea mică a lui Pepe, eveniment care se anunță grandios.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending