Connect with us
Avatar

Published

on

Fostul fotomodel, care prezintă emisiunea “Arena Tv” la GSP Tv,  Iulia Roșca, l-a atacat pe Leo de la Strehaia, spunându-i că povestea dintre el și Daniela Crudu i-a făcut mult rău asistentei lui Capatos.

 

Iulia Roșca recunoaște că are o relație de prietenie cu Daniela Crudu așa că Leo de la Strehaia i s-a părut a fi “un penibil”, datorită afirmațiilor făcute cu privire la aceasta. Supărat că a fost considerat “penibil”, Leo a intrat în direct prin telefon la emisiunea “Luis Lazarus Live”, pentru a discuta cu Iulia.

“Te-am făcut penibil prin prisma declarațiilor tale la adresa Danielei Crudu. Nu ai de ce să te superi.  Eu și Daniela suntem prietene, nu este normal să îi iau apărarea? De multe ori am vorbit, dar niciodată nu a vorbit urât de tine.”, i-a spus Iulia lui Leo. Cuceritorul showbizz-ului românesc i-a povestit Iuliei că în timp ce aceasta avea o relație cu Tibi Bălan, fotbalistul se mai întâlnea și cu o altă fată, care, după cum susține el, aceasta nu s-a ales cu nimic din aventura amoroasă.

Iulia Roșca este de părere totuși că Daniela Crudu a greșit când a acceptat bani de la Leo. Acesta afirmă că o poate ierta pe Daniela într-un singur mod. “Eu am tot așteptat ca Daniela să-mi dea banii înapoi. Se poate revanșa dacă mi-o dă pe Bianca Drăgușanu.”, a mai spus Leo.

 

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending