Connect with us

Spectacole

Daniela Crudu va oficia casatorii si va oferi catuse cu puf de Ziua Indragostitilor!

Daniela Crudu va fi gazda unei petreceri speciale, organizate cu ocazia „Zilei Indragostitilor”, la cafeneaua LollyPop de pe bulevardul Decebal. „Pacatoasa„ asistenta a lui Dan Capatos va intretine atmosfera oferind invitatilor cadouri incitante, cum ar fi catuse cu puf, lenjerie intima sexy, dar si cadouri haiose, precum inimioare, dulciuri sau jucarii.

Natalia Mateut, Diana Guresoaie, fosta iubita a lui Cristi Tanase, Laura Huma, Andreea Necula si Andreea Popescu vor fi asistentele Danielei la o tombola speciala, cu multe premii surpriza pentru cei prezenti. Au confirmat participarea la eveniment Cornel Dinu jr impreuna cu Alexandra Gudu, iubita sa, Ramona Lazuran, Iulia Rosca, Denisa Nechifor, handbalistii clubului Steaua, in frunte cu fostul lor capitan, Viorel Mazilu, Kamara de la Alb si Negru, Ramona Gabor si Gabi Badalau, dar si alte cupluri cunoscute din show-bizz.

Cei prezenti au posibilitatea sa se casatoreasca pentru o zi, maestra de ceremonii urmand a fi aceeasi Daniela Crudu, care le va oferi indraznetilor certificate de casatorie chiar de Valentine s Day, luni 14 februarie, incepand cu ora 20.30.

Published

on

Reclame

Daniela Crudu va fi gazda  unei petreceri speciale, organizate cu ocazia „Zilei Indragostitilor”,  la cafeneaua LollyPop de pe bulevardul Decebal. „Pacatoasa„ asistenta a lui Dan Capatos va intretine atmosfera oferind invitatilor cadouri incitante, cum ar fi catuse cu puf, lenjerie intima sexy, dar si cadouri haiose, precum inimioare, dulciuri sau jucarii.

Natalia Mateut, Diana Guresoaie, fosta iubita a lui Cristi Tanase, Laura Huma, Andreea Necula si Andreea Popescu vor fi asistentele Danielei la o tombola speciala, cu multe premii surpriza pentru cei prezenti. Au confirmat participarea la eveniment Cornel Dinu jr impreuna  cu Alexandra Gudu,  iubita sa,  Ramona Lazuran, Iulia Rosca, Denisa Nechifor, handbalistii clubului Steaua, in frunte cu fostul lor capitan, Viorel Mazilu,  Kamara de la Alb si Negru, Ramona Gabor si Gabi Badalau, dar si alte cupluri cunoscute din show-bizz.

Cei prezenti au posibilitatea sa se casatoreasca pentru o zi, maestra de ceremonii urmand a fi aceeasi Daniela Crudu, care le va oferi indraznetilor certificate de casatorie chiar de Valentine s Day,  luni 14 februarie, incepand cu ora 20.30.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending