Connect with us

Emisiuni

Dans contemporan în ploaie şi rock’n’roll în cea de-a doua ediţie Dansez pentru tine, azi de la 20.30, la ProTV

Published

on

Azi, în cea de-a doua ediţie a emisiunii Dansez pentru tine ringul visurilor va fi inundat de senzualitate şi energie debordantă. Asta pentru că stilurile serii sunt dans contemporan în ploaie, pe tema Twilight, şi neobositul rock’n’roll. Pe cât este de aşteptat dansul în ploaie de public şi de telespectatori, pe atât de mare este teama concurenţilor de el. Tocmai pentru că în trecut perechile au dezvăluit cât de dificil sunt de realizat aceste momente, din cauza faptului că ringul devine foarte alunecos sub picăturile de apă, şi participanţii din această ediţie au mari emoţii înainte de acest dans. Nu mai puţin de 4000 de litri de apă vor fi folosiţi mâine seară pentru ca ploaia să cadă la Dansez pentru tine, iar tema acestor momente este celebra serie de filme Twilight. Rock’n’roll va fi dansat de toate perechile, care îşi vor preda ştafeta una alteia, aşa cum s-a întâmplat ediţia trecută la vals, iar după dansul contemporan în ploaie echipele vor afla imediat care sunt notele tuturor juraţilor.

În aceeaşi ediţie a emisiunii, Ştefan Stan revine pe scenă să ajute, prin dansul său, o familie nevoiaşă. Fanii show-ului Românii au talent nu au cum să-i fi uitat pe Gabriel Ştefănescu şi pe tatăl lui, Radu Ştefănescu, cei care au ajuns până în semifinalele celei a II-a ediţii a emisiunii. 11 copii au împreună Radu şi Livia Stefănescu, iar din căsătorii anterioare fiecare dintre ei mai are un copil. Florin, cel mai mare copil, suferă de sindromul Down. În ciuda faptului că sunt foarte muncitori, singurul venit fix al familiei sunt alocaţiile copiilor, iar viaţa de zi cu zi este foarte grea pentru ei. Cu puţinii bani abia reuşesc să cumpere mâncare, iar pentru a se încălzi, merg cu toţii la pădure şi adună crengi căzute pe jos, cu care apoi fac focul. Nu au apă curentă, iar cei mici se bucură şi atunci când părinţii reuşesc să le mai cumpere câte o hăinuţă, care de cele mai multe ori este din târguri unde se vând lucruri la mâna a doua. Pentru această familie frumoasă, care a reuşit în ciuda lipsurilor să ofere o educaţie exemplară copiilor, Ştefan Stan intră în ringul visurilor de la ProTv şi dansează pentru acest caz umanitar.

Din păcate, una dintre echipe va părăsi mâine seară competiţia Dansez pentru tine. Telespectatorii pot salva perechea favorită trimiţând SMS la 1322 cu textul „Pavel”, dacă vor ca Pavel Stratan şi Andreea Preda să meargă mai departe, sau „Marian”, pentru echipa formată din Marian Drăgulescu şi Adriana Lupu. De asemenea, telespectatorii pot suna la 0900.760.405 pentru Pavel si Andreea si la 0900.760.406 pentru Marian si Adriana. Numerele de telefon sunt apelabile doar din retelele Romtelecom si Alonia.

Marian Drăgulescu şi Adriana Lupu luptă pentru ca părinţii Adrianei să aibă un trai mai bun. După ce au făcut nenumărate sacrificii pentru a-şi renova casa, toată agoniseala lor s-a dus pe apa sâmbetei, atunci când inundaţiile au lovit fără milă. Tragedia familiei nu s-a oprit însă aici. Pentru a noua oară, capul familiei s-a văzut fără loc de muncă, iar mama s-a îmbolnăvit în urma şocului suferit după această catastrofă.

Pavel Stratan şi Andreea Preda dansează pentru ca tânăra să se revanşeze faţă de sora ei, cea care i-a purtat de grijă după ce părinţii lor s-au stins. Totul era frumos în viaţa fetelor când tatăl lor a suferit un atac cerebral. Problemele grave de sănătate nu s-au oprit aici, urmând un al doilea şi un al treilea atac cerebral. Doborâtă de atâtea încercări, mama tinerelor şi-a pierdut viaţa. Aflate la o vârstă fragedă, cele două surori au rămas nu doar fără fiinţa cea mai dragă de pe lume, ci şi cu responsabilitatea uriaşă faţă de tatăl lor, care trebuia îngrijit. Firesc, au început să aibă probleme la şcoală, iar sora Andreei a fost nevoită să muncească de mica pentru a putea achita datoriile şi a întreţine familia. După opt ani de chinuri, tatăl lor s-a stins, iar Andreea a fost în continuare îngrijită impecabil de sora ei, Alexandra. Ghinionul le-a spulberat echilibrul atunci când firma la care lucra Alexandra a dat faliment.

Dans contemporan în ploaie şi rock’n’roll în cea de-a doua ediţie

Dansez pentru tine

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending