Connect with us

A-Z NEWS

,,Dansez pentru tine” începe în seara asta cu paşi de cabaret şi sub o ploaie torenţială! (galerie foto)

Published

on

Vineri seara, de la 20.30, la Pro Tv începe cel de-al zecelea sezon al emisiunii ,,Dansez pentru tine” cu poveşti şi oameni de nota 10, cu vedete dedicate, cu spectacol total şi cu două stiluri de dans în premieră. Perechile concurente vor avea de făcut primul pas în competiţia care-i poate duce la câştigarea marelui premiu de 60 000 de euro cu care să-şi poată împlini visul. Adela Popescu, Paula Seling, Doiniţa Oancea, Nicola, Răzvan Fodor, Bogdan Vlădău, Octavian Strunilă şi Jorge vor avea de trecut proba emoţiilor, dar şi a stilurilor de dans inedite.

Prima parte a emisiunii prezentate de Ştefan Bănică şi Iulia Vântur va fi presărată de lacrimi, pentru că fiecare concurent îşi va spune povestea vieţii şi motivul pentru care a ajuns în ring, dar şi de paşi şi coregrafii de cabaret. Perechile concurente vor fi nevoite să facă faţă cabaretului, un stil de dans complex şi expresiv care reprezintă o piatră de încercare nu doar pentru danstori, ci şi pentru toţi coregrafii din concurs. Va fi pentru prima data când cele două stiluri de dans ale ediţiei nu vor fi intercalate, astfel că toate perechile îşi vor prezenta mai întâi coregrafiile de cabaret, pentru ca în a două parte a emisiunii să facă loc celui de-al doilea stil de dans special al serii.

După ce vor lăsa deoparte costumele şi pantofii de cabaret, concurenţii vor aştepta desculţi sau încălţaţi în pantofi de neopren cu talpă zimţată ploaia care-i va purta atât pe ei, cât şi pe telespectatorii Pro Tv într-un univers nemaivăzut în televiziunea din România. Datorită unor efecte speciale, platoul emisiunii va fi acoperit de o perdea de ploaie deasă şi caldă, cadru ideal pentru o poveste romantică în paşi de dans. Fiecare pereche va dansa în ploaie şi va încerca să execute coregrafii cât mai spectaculoase şi corecte în ciuda celor 300 de litri de apa care vor picura asemeni unei ploi peste ei. Cele 3 tone de apa care vor crea contextul dansului în ploaie pentru toate cele 8 perechi de dans nu vor acoperi însă fondul muzical de care se va ocupa că şi până acum orchestra condusă de Petre Geambasu.

Provocarea noilor stiluri de dans va fi uriaşă şi pentru membrii juriului Mihai Petre, Cornel Patrichi, Emilia Popescu, Beatrice Rancea şi Wilmark care vor fi nevoiţi să evalueze cu obiectivitate şi profesionalism originalitatea, tehnica şi spectaculozitatea coregrafiilor presărate cu emoţiile inerente unei prime ediţii de concurs.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending