Connect with us

Life Style

Dansez pentru tine a adus in faţa micilor ecrane peste 2 milioane şi jumătate de români

Published

on

Reclame

Noul sezon al emisiunii „Dansez pentru tine” a debutat vineri seara, la Pro Tv cu multe emotii din partea perechilor concurente, dar cu un spectacol total, plin de stralucire.

Telespectatorii Pro Tv au urmarit in direct cu sufletul la gura primul episod din noua competitie a visurilor timp de aproape 5 ore, cand Pro Tv a fost lider detasat de audienta atat pe intreg publicul din mediul urban, cat si pe publicul comerical, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, din mediul urban.

In intervalul orar 20.29 – 01.20, Pro Tv a inregistrat pe intreg publicul din mediul urban o medie de 9,3 puncte de rating si 25,4 procente din cota de piata, fata de Antena 1 care a inregistrat doar 4,1 rating si 11,1 cota de piata.

Si pe publicul comercial, Pro Tv a inregistrat in intervalul in care a fost difuzata prima editie a emisiunii o medie care l-a plasat pe primul loc in clasament, 8,6 rating si 26,4 cota de piata, fata de Antena 1 care a inregistrat de doua ori mai putin, mai precis 4,2 rating si 12,8 cota de piata. In minutul de aur al emisiunii, 22.52, Pro Tv a fost urmarit de aproape 2 milioane si jumatate de telespectatori la nivelul intregii populatii a Romaniei.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending