Connect with us

Life Style

"Dansez pentru tine": Opt vedete danseaza pentru visul tau

Published

on

Cel mai urmarit show de televiziune din Romania , „Dansez pentru tine” revine maine seara cu un nou sezon la PRO TV. Cele opt vedete din noul sezon „Dansez pentru tine” sunt pregatite sa inceapa lupta in pasi de dans pentru a implini visurile partenerilor lor, din 20 martie, de la 20.30.dansez-pt-tine

Cu mai putin de 24 de ore inainte sa intre in ringul visurilor toti concurentii de la „Dansez pentru tine”, stiu la perfectie pasii de quick-step si cei de dans indian. Dar cu ce pret…  Mai toti s-au ales cu vanatai, fracturi si intinderi. Iar Roxana, partenera lui Alin de la Talisman, ar putea chiar sa nu mai danseze din cauza problemelor medicale.

Si-au dorit foarte mult sa fie cei mai buni si sa implineasca visul Roxanei. Cei doi s-au intrecut pe ei in sala de repetitii, iar Roxana a neglijat durerile la picior pe care le avea. Miercuri a ajuns la spital.

Neobisnuiti cu ore intregi de dans, si ceilalti concurenti au suferit intinderi si lovituri. Dar s-au bandajat si au repetat in continuare. Vineri, la ora 20.30, in prima emisiune „Dansez pentru tine” din acest sezon vedetele isi vor spune juramintele in fata partenerilor de dans, apoi ne vor arata cat de bine au invatat primele stiluri: quick step si dans indian.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending