Connect with us

Life Style

Dansez pentru tine: Monica Columbeanu în duel cu Jan de la Craiova

Published

on

Vineri seara, la “Dansez pentru tine” a plouat cu note de 10 din partea juriului, dar si cu momente tensionate, conflicte si lacrimi. Pro Tv a fost lider de audienta pe tot parcursul emisiunii atat pe intreg publicul din mediul urban, cat si pe publicul tinta al Pro Tv, publicul comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani din mediul urban.

Timp de aproape 5 ore cat a durat “Dansez pentru tine ”, intre 20.30 si 1.20, Pro Tv a fost pe primul loc in preferintele telespectatorilor, cu o medie de audienta pe intreg publicul din mediul urban de 9,2 rating si 25,4 procente din cota de piata, fata de Antena 1 care a inregistrat de 4 ori mai putin, mai precis 2,6 rating si 7 procente din cota de piata. Si pe publicul comercial, Pro Tv a fost cel mai urmarit post tv timp de 5 ore cat a durat “Dansez pentru tine”, cu o medie de audienta de 8,7 rating si 27,6 cota de piata, fata de Antena 1 care a avut doar 3,1 rating si 9,9 cota de piata. In minutul de aur al emisiunii, 21.22, Pro Tv a fost urmarit de 2 milioane si jumatate de telespectatori la nivelul intregii populatii a Romaniei.

Doua perechi au trait euforia de a vedea la dansul popular numai note de 10 din pareta juriului. Liviu Varciu si Ilaria Cherloaba si Alina Chinie si Stefan Bamboi au uitat toate durerile, ranile si orele interminabile petrecute la repetitii in momentul in care toti membrii juriului s-au ridicat in picioare si au aratat placuta cu nota maxima. Pentru prima data in acest sezon, emisiunea s-a terminat cu doua perechi pe acelasi prim loc: Liviu Varciu si Radu Valcan impreuna cu partenerele lor.

Andreea Mantea si Daniel Lazar au scapat de focurile duelului, au fost salvati pentru a doua oara de telespectatori de la eliminare si au si primit primele lor note de 10, la proba de folclor, note care le-au asigurat un loc fruntas in clasament si linistea unei saptamani viitoare fara emotii. Din pacate, seara de vineri s-a terminat trist pentru Monica Columbeanu si Andrei Vlad, care in urma notelor juriului au fost condamnati la duel si risca eliminarea saptamana viitoare. Alaturi de ei in ring se vor duela in pasi de dans carismaticii Jean de la Craiova si Sandra Neacsu care au trecut de pe primul loc pe care s-au situat editia trecuta direct pe ultimul loc vineri seara.

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending