Connect with us

AUDIENȚE TV

Dănutz SRL, 55 de ani de folclor la TVR şi Gala Cântecului Românesc, programele cu cel mai mare rating de Zilele TVR (vezi cifre)

Published

on

 

1.350.000 de români au urmărit, duminică, în medie,  Dănutz SRL de la TVR 1, emisiune în care Dan Bittman a dat o petrecere cu cei mai îndrăgiţi interpreţi de muzică populară, lăsând Holograful pentru Ansamblul Dor Român.

Show-ul moderat de Dan Bittman s-a clasat pe locul al doilea la nivel naţional şi urban cu 6,6% rating* mediu şi 14,8% cotă de piaţă* medie, la nivel naţional şi 6,1% rating mediu şi 14,7 % cotă de piaţă medie la nivel urban. Dănutz SRL a fost lider de audienţă pe intervalul 17.45 – 18.41 (prima parte a programului), înregistrând 1.369.000 de telespectatori în medie (6,7% rating mediu şi 15,5% cotă de piaţă medie) la nivel naţional, devansând ProTv şi Antena 1.

Matilda Pascal Cojocăriţa, Ştefan Cigu, Horaţiu Cigu şi Ansamblul Dor Românesc din Bistriţa, Andra, Săndel Mihai şi Aurora Mihai, Aurel Tămaş, Cornelia şi Lupu Rednic, Gelu Voicu şi Lăutarii din Teleorman, Andrei Tească şi Teatrul de Magie s-au numărat printre invitaţii lui Dan Bittman la ediţia specială Dănutz SRL de Crăciun.

„Gala cântecului românesc”, spectacolul – eveniment organizat pe 25 decembrie cu prilejul aniversării celor 55 de ani ai Televiziunii Române, a înregistrat de asemenea audienţe foarte bune. Partea a doua a programului moderat de Iuliana Tudor şi transmis în direct din studioul 3 al TVR a fost lider de audienţă pe intervalul 23.01 – 23.54, înregistrând în medie, la nivel naţional, 1.032.000 de telespectatori (5% rating şi 16,7% cotă de piaţă), dintre aceştia 647.000 la nivel urban (5,6% rating mediu şi 18,2% cotă de piaţă).

Întregul program prin care TVR a dorit să-i răsplătească pe cei care au îmbogăţit arhiva de folclor a Televiziunii Române, program transmis în direct între orele 21.25 şi 01.24, a adus postul TVR 1 pe locul al doilea în topul audienţelor pe intervalul amintit cu o audienţa medie de aproximativ 900.000 de telespectatori, ceea ce corespunde unui rating de 4,4% şi unei cote de piaţă medii de14,3% )pe target naţional).

„Gala cântecului românesc” a fost cea mai importantă sărbătoare pe care folclorul românesc a avut-o în ultimii ani. La invitaţia Iulianei Tudor, artiştii seniori au cedat câte o piesă unui reprezentant al generaţiei tinere, interpret care, începând de aseară, va avea dreptul să cânte respectiva melodie în spectacole.

Cele mai emoţionante momente ale serii au fost acelea în care Iuliana Tudor le-a înmânat Trofeele TVR 55 unor oameni-reper ai TVR: primul realizator de emisiuni folclorice, Teodora Popescu; cea care timp de 20 de ani a adus românilor „Floarea din grădină”, Simona Patraulea; realizatorul tv al cărei nume se confundă cu romanţa, Florentina Satmari; cel care şi-a pus semnătura pe mai mult de 300 de filme documentare, Ion Filip; omul de televiziune fără de care nu am fi avut tezaur folcloric, Marioara Murărescu, dar şi realizatorul show-ului „O dată-n viaţă”, Elise Stan.

Cu toţii au urcat pe scenă rememorând clipe unice, momente care îi leagă de Televiziunea Naţională. Programul 55 de ani de folclor la TVR, realizat de Elise Stan şi transmis de TVR 1 pe 25 decembrie între 11.30 şi 13.00, a fost de asemenea lider de audienţă cu o medie de 605.000 de telespectatori (3% rating şi 8,8% cotă de piaţă medie) la nivel naţional şi o medie de 360.000 de telespecatori (3,1% rating şi 9,8% cotă de piaţă) la nivel urban.

Zilele TVR continuă au continuat si pe 26 decembrie, cu alte programe speciale: Televiziunea Română şi-a omagiat sportivii într-un program maraton de aproape 5 ore (programul a început la ora 14.45) – Gala sportului românesc. Reprezentanţi de seamă din cele mai importante sporturi, 16 la număr, reunind peste 100 de nume sonore ale sportului românesc au fost invitaţi la această aniversare pentru a aminti telespectatorilor succesele lor, dar şi cum traseul lor s-a intersectat cu cel la Televiziunii Române.

Gala teatrului şi filmului de televiziune este un alt program maraton pregătit de TVR pentru anivesarea celor 55 de ani de existenţă. Programul prezentat de Florin Piersic de la ora 21.00 este o preţuire publică pentru actorii cărora le datorăm arhiva de aur a Televiziunii Romne şi al căror destin artistic şi personal se împleteşte cu istoria TVR.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

AUDIENȚE TV

Kanal D a dat lovitura. Statia a fost din nou lider de audienta la nivelul intregii tari!

Published

on

Foto Credit: KANAL D
 

Joi, 23 mai, Kanal D a fost postul de televiziune cel mai urmarit in Romania, conform datelor furnizate de Kantar Media. Programele difuzate in intervalul orar 11:00 – 17:00, “Puterea Dragostei”, “Stirile Kanal D”, “In cautarea adevarului” si “Teo Show”, au plasat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din tara. Sute de mii de telespectatori din intreaga tara au urmarit in fiecare minut al difuzarii programelor TV mentionate mai sus, Kanal D fiind lider incontestabil de audienta.

Show-ul matrimonial fenomen “Puterea Dragostei”, difuzat in intervalul orar 11:00 – 12:00 (prima parte a emisiunii), a pozitionat Kanal D pe primul loc, pe toate categoriile de public monitorizate. Astfel, statia a inregistrat 1,9% rating si 20,4% cota de piata, pe targetul Comercial, 2,5% rating si 19,6% cota de piata, pe targetul National, si 1,8% rating si 14,3% cota de piata, pe targetul All Urban. Editia difuzata ieri, in intervalul orar mentionat, a adunat in fata micilor ecrane, in fiecare minut al difuzarii, o medie de 434.000 de romani din intrega tara.

Topul audientelor a fost, in continuare, completat de rezultatele obtinute pe parcursul difuzarii Stirilor Kanal D, in intervalul orar 12:00 – 13:00. Kanal D a fost lider incontestabil de audienta, inregistrand 2,3% rating si 16,9% cota de piata, pe targetul National, 1,7% rating si 12,4% rating, pe targetul All Urban, si 1,3% rating si 12,4% cota de piata, pe targetul National. O medie nationala de peste 400.000 de romani au urmarit in fiecare minut al difuzarii Stirile Kanal D, prezentate de Ilinca Obadescu.

“In cautarea adevarului”, emisiunea prezentata de Ernest, in intervalul 13:00 – 15:00, a clasat Kanal D pe primul loc, pe toate categoriile de public din Romania. Pe targetul Comercial, emisiunea a inregistrat o cota de piata de peste 20% (20,4%) si un rating de 2,1%. Si pe targetul National si All Urban, Kanal D a fost lider de piata, pe intervalul de difuzare “In cautarea adevarului”, cu 3,4% rating si 19,6% cota de piata, respectiv, 2,6% rating si 15,8% cota de piata. Peste o jumatate de milion (601.000) de romani din intreaga tara au urmarit, in fiecare minut al difuzarii, emisiunea prezentata de Ernest.

“Teo Show”, emisiunea prezentata de Teo Trandafir si Bursucu, in intervalul orar 15:00 – 17:00, a plasat statia Kanal D pe primul loc, atat pe targetul Comercial, cat si National. Astfel, Kanal D a inregistrat 2,0% rating si 14,5% cota de piata, pe targetul Comercial, si 2,7% rating si13,7% cota de piata, pe targetul National. In randul publicului de la orase, Kanal D s-a plasat pe locul doi, pe tronsonul de difuzare “Teo Show”, cu 2,2% rating si 10,7% cota de piata.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

AUDIENȚE TV

FINALA FERMA – Un nou inceput! Marius Crăciun a castigat marele premiu. Show-ul, record de audienta!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Ultima ediție Ferma – Un nou început! și-a desemnat, joi seara, câștigătorul: Marius Crăciun! Iar alegerea telespectatorilor a fost și ea la fel de clară, PRO TV a câștigat detașat duelul audiențelor, pe toate categoriile de public, la mare distanță față de televiziunea de pe locul doi.

Lupta dintre Cătălin Moroșanu și Marius Crăciun a ținut românii cu sufletul la gură. După 50 de ediții în care au fost cu ochii pe aventurile, tensiunile, certurile, flirturile și probele din fermă, fermierii și-au încheiat misiunea. Marius Crăciun este Fermierul Anului și a câștigat premiul în valoare de 50.000 de euro!

 

Victoria în fața lui Moroșanu a fost uimitoare. Am simțit ca a fost un duel bărbătesc și amândoi am luptat până la ultima suflare pentru a câstiga. Sunt onorat că am avut parte de acest duel contra unui mare luptător. Cu o parte din marele premiu voi plăti ratele familiei, iar cu cealaltă voi acoperi o parte din creditul ipotecare pe care-l am pentru apartament”, a spus Marius Crăciun despre victoria de la Ferma – Un nou început!.

 

Ediția de joi seară a obținut un record de audiență: cea mai mare cotă de piață de la lansarea emisiunii la PRO TV, în anul 2015! Ferma – Un nou început! a obținut, pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, 12.0 puncte de rating și 35.1% share, în timp ce televiziunea de pe locul secund, ANTENA 1 a avut cifre de peste 2 ori mai mici: numai 4.6 puncte de rating și 13.5% share.

La nivel național, aproximativ 1.9 milioane de români au urmărit Ferma – Un nou început! în fiecare minut, iar în cel mai urmărit minut al ediției, la 23:04, aproximativ 2.2 milioane de telespectatori urmăreau ultimul duel al sezonului.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

AUDIENȚE TV

Prima semifinala live, Romanii au talent, lider de audienta! Cine s-a calificat?

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

12 concurenți fantastici au urcat aseară pe scenă în prima semifinală LIVE Românii au talent, însă numai cinci dintre ei au reușit să obțină câte un loc în marea finală. Cei care au cucerit publicul și jurații și au primit cele mai multe voturi din partea lor sunt: Ana Maria Pantaze, Ema Stoian, Magitot, Rareș Bratu și Andreea Tucaliuc. Tot vineri, jurații au nominalizat și primii doi candidați la premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro. Alegerile lor au fost Ema Stoian și Magitot.

Prima semifinală a sezonului 9 Românii au talent a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 12.7 puncte de rating și 42.6% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3 puncte de rating și 10.2% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 2.4 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:46, peste 3.2 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Prima semifinală LIVE Românii au talent le-a adus telespectatorilor un show extraordinar, foarte multă emoție, dar și momente care au stârnit hohote de râs. Concurenții au prezentat numere complexe, iar evoluția lor din etapa preselecțiilor până acum a fost apreciată de Andi, Andra, Mihai și Florin, care au aplaudat talentul lor desăvârșit și determinarea de a face spectacol. Și Irina Rimes și The Motans au încântat aseară publicul cu una dintre cele mai dragi piese ale lor, POEM. A fost o seară plină de dinamism și emoție, în care reprezentațiile de muzică, dans, magie, stand-up comedy și acrobație s-au completat perfect și au făcut scena să vibreze.

Ieri seară au fost aleși primii 5 finaliști și primii doi candidați la premiul de originalitate, iar lista va fi completată vinerea viitoare, în cea de-a doua semifinală LIVE a sezonului #9suprem Românii au talent.

Ediția Românii au talent de ieri seară este disponibilă integral pe protvplus.ro.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending