Connect with us

Muzica

DARA, una dintre cele mai în vogă artiste din Bulgaria, povesteşte despre pasiunile ei și ce locuri vrea să viziteze în România

Published

on

            DARA, una dintre cele mai în vogă artiste din Bulgaria, a lansat de curând piesa Fire, ale cărei versuri reprezintă chiar una dintre experiențele sale, momentul în care sentimentele avute pentru o anumită persoană au venit cu emoții și un tip de conexiune care stârnește focul în interior.

 

„Această piesă reprezintă trăirile mele puse pe hârtie și ocupă un loc special în inima mea. Sunt fericită că am reușit să pun în versuri aceste emoții. Eu, împreună cu Monoir, am creat „Fire” în noiembrie, atunci când a venit în Sofia pentru o sesiune. Piesa a fost gata în numai cinci ore”, a declarat DARA.

Cu toate că traversăm o perioadă extrem de dificilă, artista nu a încetat să compună și să scrie piese și spune: „Chiar dacă lumea trece printr-o perioadă extrem de grea, nu am vrut ca acest lucru să-mi afecteze muzica în vreun fel. Chiar mă simt mai inspirată, provocările de obicei mă inspiră și mă ajută să creez mai mult.”.

„A fost și este o perioadă ciudată pentru toată lumea, nu doar pentru mine, deoarece cu toții ne-am deconectat cumva. Interacțiunea din viața reală este esențială pentru orice om și ne ajută să creștem din toate punctele de vedere. Mi-a lipsit și încă îmi lipsește interacțiunea cu fanii mei și cu prietenii”, a completat artista, care spune și că în ultimul timp, în izolare, și-a descoperit două noi pasiuni: designul vestimentar și regia.

 

DARA este nerăbdătoare să viziteze România, să cunoască mai mulți artiști și locuri de care este fascinată și le transmite un mesaj românilor: „Fiți buni, faceți-i pe cei de langă voi fericiți, zâmbiți mult și aveți încredere în voi, pentru că este cel mai bun lucru pe care-l puteți da mai departe. Abia aștep să vă întâlnesc. Să fiți binecuvântați și aveți grijă de voi !”

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending