Connect with us

Emisiuni

Dăruieşte Românie!”, din această toamnă, la TVR 3

Published

on

Foto Credit: TVR

Tineri talentaţi şi artişti celebri, precum şi profesionişti din domenii diferite se întâlnesc în emisiunea realizată şi prezentată de Carmen Târnoveanu. Din 12 noiembrie, aflăm poveşti de succes şi ne bucurăm de oameni dăruiţi, în fiecare sâmbătă, de la ora 13.30, la TVR 3.

„Dăruiește Românie!”, unul dintre cele mai îndrăgite și urmărite programe realizate de Televiziunea Română pentru românii din diaspora, întâlnește, din această toamnă, publicul din țară. Începând cu sezonul 8 al emisiunii, realizatoarea şi moderatoarea Carmen Târnoveanu ne aşteaptă în fiecare sâmbătă, de la ora 13.30, la TVR 3. Oameni talentaţi din toată ţara, oameni ale căror poveşti de succes merită aplauzele noastre îşi vor găsi locul în noul format de divertisment de la TVR 3.

„A dărui, a oferi înseamnă să faci bine ceea ce ai tu de făcut. Profesor, doctor, artist, jurnalist, toți dăm ceva înapoi societății, țării în care ne-am născut, în măsura în care facem cu simț de răspundere ceea ce știm să facem, ceea ce am învățat să facem, adică, propria meserie. Despre asta este vorba. Fiecare invitat, prin ceea ce este, prin ceea ce face, dăruiește, dă mai departe lumii ceva din ce a realizat, ceva din propria devenire”, descrie Carmen Târnoveanu, în câteva cuvinte, invitaţii la „Dăruiește Românie!”.

În prima ediție a noului sezon, difuzată pe 12 noiembrie, de la ora 13.30, ne bucurăm de întâlnirea cu Silvia Dumitrescu, tenorul Alin Stoica, Alin Dincă & Trooper, artiști ai Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”, din București, magicianul Alin Gârjob, trupa Dl. Goe, precum şi cu tinerii artiști Bianca Mihai, o buzoiancă pasionată de jazz de la 13 ani, respectiv trupa gălăţeană de pop-rock/rock alternativ Among The Filters.

„La TVR 3, în fiecare sâmbătă, de la ora 13.30, veți decoperi, într-un format de divertisment, povești de reușită, de bucurie, de încăpățânare, povești care nu mai caută cuvinte, ci doar aplauzele dumneavoastră, ale publicului”, ne invită Carmen Târnoveanu în universul celor care dăruiesc Românie.

Fiecare ediție „Dăruiește Românie!” este interactivă, astfel că telespectatorii sunt invitaţi să acceseze pagina de facebook TVR 3, pentru a-şi susţine favoriţii.

Foto: Mihaela Petre

Realizator: Carmen Târnoveanu

Regizor tv : Manuela Apostol​

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending