Connect with us

A-Z NEWS

Dat afară de Digi, Horia Ivanovici alege altceva. Cât va câştiga la un alt post TV

Published

on

Reclame

Dat afară pe 2 septembrie de Digi Sport printr-o notificare trimisă de un Birou Executor Judecătoresc, moderatorul Horia Ivanovici este pe punctul de a reveni la un alt post de televiziune. Probabil unul dintre favoriţii preşedintelui LPF, Dumitru Dragomir, s-a înţeles cu şefii Etno TV pentru a realiza o emisiune sportivă pe canalul cu program folcloric. Neoficial, tratativele s-au purtat cu familia Prigoana, însă, oficial, afaceristul-politician Silviu Prigoană nu mai deţine acţiuni în televiziune. “Nu discutaţi cu mine, eu nu mai am treabă de trei ani cu Etno”, a declarat ieri Prigoană.

horia-ivanovici

Conform unor surse din media, Ivanovici a negociat şi a obţinut aceeaşi sumă pe care o primea şi la DigiSport. La Etno, moderatorul va încasa lunar pentru producţia emisiunii tot 20.000 de euro, din care îşi va plăti invitaţii şi angajaţii pentru realizarea programului TV. În trustul RCS RDS, Ivanovici îşi negocia singur şi veniturile din publicitate pe slotul Fanatik Show, aproximativ 200.000 de euro pe an.

Contactat de ProSport, directorul Etno TV, Rareş Gărduş, a declarat: „Pot doar să confirm faptul că suntem în negocieri avansate cu Horia Ivanovici pentru ca acesta să aibă o emisiune sportivă la Etno TV. Aceasta va avea acelaşi format ca cel de la Digi, în sensul că vreme de două ore vor fi dezbătute subiecte de fotbal alături de alţi invitaţi de-ai dânsului. Emisiunea va începe la ora 20:00 sau la ora 21:00. Singura problemă pe care o întâmpinăm este legată de procurarea imaginilor pentru emisiune. Postul nostru nu are drepturi, iar asta este treaba producătorilor, aşadar Fanatik-ului. Cred că, dacă vom semna documentele finale, asta ne va ajuta foarte mult la rating, scrie ProSport.

Deşi în piaţă se vorbeşte despre dorinţa patronilor de a schimba numele emisiunii în “Folclorul din fotbal”, se pare că Ivanovici a reuşit să păstreze numele Fanatik Show.

Chiar dacă nu va avea expunerea de pe canalele RCS RDS, Ivanovici s-a orientat spre o televiziune care obţine anual profit. Pe pagina de wikipedia a postului se scrie că Etno TV “a fost primul canal TV dedicat muzicii populare şi manelelor, care se adresează unui target cu vârste între 16 şi 70 de ani, cu venituri medii şi mari[1]. Reprezentanţii postului spun că 70% din audienţă este formată din persoane cu educaţie medie şi superioară, iar peste 46% dintre telespectatori sunt din Bucureşti şi oraşele mari ale ţării”, însă datele sunt din 2007.

Programul zilnic al televiziunii până la venirea lui Horia Ivanovici conţine emisiunile “Acasă la Coana mare”, “Dor, dor cu mine călător”, “D’ale lui văru’” şi “Sănătate înainte de toate”. În luna iulie, Etno TV a ocupat locul 16 în topul audienţelor în prime-time pe mediul urban, cu o medie de 39.000 de telespectatori, peste toate canalele de sport din România.

Ivanovici a mai negociat cu RTV şi Realitatea TV, însă cei de acolo îi ofereau doar o oră de emisie şi un buget mai mic. La Etno TV, emisiunea va dura două ore., incheie sursa citata stirea.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending