Connect with us

Sport

David Popovici concurează la Sette Colli Trophy, în direct la TVR INFO

Racheta David Popovici ţine din nou primele pagini ale presei sportive internaţionale.

Published

on

Foto Credit: TVR
Reclame

A 59-a ediție a puternicului concurs de înot Sette Colli Trophy are loc la finalul acestei săptămâni, la Roma. Îl aplaudăm pe David Popovici şi îl susţinem în direct la TVR INFO, în finalele probelor din 24 şi 25 iunie.

Racheta David Popovici ţine din nou primele pagini ale presei sportive internaţionale. Campionul mondial și european la 100 și 200 m liber este din nou în direct la TVR! Sportivul participă în acest weekend la Sette Colli Trophy, considerată una dintre cele mai vechi întreceri de înot din lume. Competiția din Italia reprezintă pentru sportivul român un concurs-test, o verificare înainte de Campionatele Mondiale de la Fukuoka, acestea urmând să se desfășoare între 23 și 30 iulie.

TVR INFO transmite în direct finalele Sette Colli Trophy, sâmbătă şi duminică, 24 şi 25 iunie, de la ora 20.10, respectiv ora 20.05.

768 de sportivi, din 29 de țări, de pe cinci continente, concurează timp de trei zile în elegantul Stadio del Nuoto, de la Foro Italico, din Roma. Printre aceștia se numără și nouă sportivi români, componenți ai lotului național, care vor participa la mai multe probe: David Popovici (100 și 200 m liber), Andrei Anghel (50, 100 m spate, 50 m fluture), Alexandru Stoica (50 şi 100 m liber), Daniel Nicuşan (50, 100 şi 200 m bras), Denis Popescu (50 şi 100 m spate, 50 m fluture), Tobias Dumitrache (50, 100 şi 200 m fluture), Andrei Ungur (50 şi 100 m spate, 50 m fluture, 100 m liber), Daniel Martin (50 şi 100 m fluture) și Mihai Gergely (50, 100 m liber, 200 m mixt). Îi însoţesc antrenorii Adrian Rădulescu, Eduard Câșlaru, Matei Iulian, Marius Grigore, Claudiu Radu şi antrenorul federal Silviu Anastase.

David Popovici participă pentru al treilea an consecutiv la Foro Italico la un concurs, palmaresul lui îmbogăţindu-se cu trofee de la o apariție la alta. Anul trecut, în superba arenă de nataţie, David Popovici a stabilit recordul mondial la 100 de metri liber: „David Popovici se întoarce acolo unde a înotat cel mai repede în viaţa lui! Telespectatorii TVR INFO îl vor vedea în direct pe David Popovici sâmbătă (la 100 m liber) și duminică (la 200 m liber). A 59-a ediție a puternicului concurs de înot Sette Colli Trophy are loc la finalul acestei săptămâni, între 23 şi 25 iunie 2023, la Roma, David Popovici fiind unul din starurile prezente.

Transmisiunile directe de înot la care participă sportivii români fac şi mai atractivă oferta din această perioadă a Televiziunii Române în materie de sport. Au început deja meciurile de la Campionatul European de Fotbal U21, unde participă şi echipa noastră naţională. Şi tot la TVR urmărim transmisiuni directe de la Jocurile Europene Cracovia Malopolska, unde Team Romania se prezintă cu 150 de sportivi (74 feminin – 76 masculin), la 18 discipline dintre cele 29 din programul competiției”, subliniază Cristian Mîndru, comentatorul transmisiunilor directe de înot de sâmbătă şi duminică, de la TVR INFO.

​ 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending