Connect with us

Sport

David Popovici, în direct la TVR INFO – Campionatului Mondial de Nataţie Budapesta 2022

Published

on

Foto Credit: TVR
Reclame

TVR INFO difuzează în exclusivitate azi, 22 iunie, o ediţie specială şi finala probei de 100 m liber din cadrul Campionatului Mondial de Nataţie Budapesta 2022, începând cu ora 19.00.

Sportivul român David Popovici, calificat ieri cu cel mai bun timp, 47.13 – nou record mondial de juniori, va concura în finală, la proba 100 m liber, în această seară, la ora 19.20.  

Transmisia în direct a finalei CM de Nataţie va fi precedată de o ediţie specială, de la ora 19.00, moderată de Roxana Zamfirescu, jurnalist senior TVR INFO, care va dezbate noutăţile şi evoluţia sportivilor noştri, alături de două mari sportive ale nataţiei româneşti: Anca Pătraşcoiu – prima înotătoare care a câştigat o medalie olimpică pentru România, bronz la 200 m spate la Los Angeles, în 1984, şi Carmen Bunaciu – multiplă medaliată la campionate europene şi mondiale de nataţie. Dorin Chioţea, coordonatoul Redacţiei Sport a TVR, se numără printre invitaţii ediţiei.

Televiziunea Românătransmite mai multe probe din Campionatul Mondial de Nataţie de la Budapesta, care îi aduce din nou în prim plan pe românii David Popovici şi Robert Glinţă, dar şi întreceri la care participă cei mai buni înotători ai momentului.

Reamintim că TVR INFO, postul de ştiri al Televiziunii Române, şi-a reînceput emisia de azi, 22 iunie. Sub sloganul „Știri de încredere”, TVR INFO prezintă subiecte relevante și fapte esențiale, informații în timp real, atent verificate.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending