Connect with us

Sport

David Popovici şi canotorii români, în primele finale la Roma şi Munchen, live la TVR 1

Published

on

Foto Credit: TVR
Reclame

Campionul mondial David Popovici concurează pe 13 august, de la ora 19.00, în finala de 100 m liber. Şi echipele de canotori români au mari şanse la medalii în cele 7 finale transmise în direct la TVR 1, tot sâmbătă, începând cu ora 11.35.

După ce a făcut furori în capitala Italiei încă de la prima plonjare în bazin, trecând de calificările la 100 m liber cu un timp record în Campionatele Europene (47.20) şi o semifinală în care şi-a surclasat competiţia, reuşind să străbată cele două lungimi de bazin în 46.98 – nou record european, la doar 7 sutimi de recordul mondial, David Popovici intră pe 13 august în prima finală a CE de Nataţie Roma 2022.

Sportivul român care concurează la patru probe ale competiţiei (100 m liber, 200 m liber, 400 m liber, ştafetă 4×100 m liber) este favoritul finalei de sâmbătă. Proba este una dintre preferatele lui David, care, din luna iunie a acestui an, deţine titlul de campion mondial la 100 şi 200 m liber.

Îl susţinem pe înotătorul român sâmbătă seară, de la ora 19.00, când TVR 1 transmite în direct finala de 100 m liber, masculin. Emil Hossu-Longin comentează competiţia pentru telespectatorii TVR 1.

Şapte finale cu şanse la aur pentru România la CE Canotaj de la Munchen, live la TVR 1!

Sâmbătă, emoţiile pentru români încep mai devreme: de la ora 11.35, Cristian Mîndru ne introduce în atmosfera Campionatelor Europene Multisport de la Munchen, unde canotorii noştri s-au calificat în nu mai puţin de 7 finale! Aşadar, în direct la TVR 1, pe 13 august, urmărim evoluţiile reprezentanţilor României în următoarele finale:

·        dublu rame feminin: Ioana Vrînceanu şi Denisa Tîlvescu;

·        dublu rame masculin: Marius Cozmiuc, Sergiu Bejan;

·        4 rame feminin: Mădălina Bereş, Iuliana Buhuş, Magdalena Rusu, Amalia Bereş;

·        4 rame masculin: Mihăiţă Ţigănescu, Mugurel Semciuc, Ştefan Berariu, Florin Lehaci;

·        dublu vâsle feminin: Ancuţa Bodnar, Simona Radiş;

·        4 vâsle masculin: Mihai Chiruţă, Ciprian Tudosă, Ioan Prundeanu, Marian Enache;

·        8 plus 1 masculin – Florin Arteni, Alexandru Macovei, Alexandru Chioseaua, Nicu Chelaru, Cristi Pîrghie, Constantin Radu, Vlad Aicoboaie, Constantin Adam şi Victoria Petreanu (cârmaci).

Telespectatorii TVR trăiesc, în această vară, adrenalina unor întreceri de anvergură: TVR 1 transmite în direct, în perioada 12-17 august, de la orele 10.00 şi 19.00, Campionatul European de Nataţie Roma 2022. Iar de la Campionatul European de Canotaj (Munchen, 9-14 august) mai vedem la TVR 1 transmisiuni directe după următorul program: sâmbătă, 13 august, ora 11.35; duminică, 14 august, ora 13.20.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending